Master set no. 1: Stærk forbrænding, sund fordøjelse og flad mave

Yoga sættet her er en af mine klassiske kriya jeg ELSKER og som jeg har undervist i tit. Den hedder master set no. 1. 

I brugen af breath of fire i takt med det indre mantra sat nam, vil du hurtigt tappe ind i din egen indre rytmiske intelligens (et begreb Yogi Bhajan brugte tit for at forklare mantra, åndedræt og krops påvirkning af vores praksis - han afholdte sågar en helt sommer camp for kvinder med titlen "rytmisk intelligens") .

Denne kriya vil stabilisere din blodkemi, øge din forbrænding, rense dine organer og skylle dine kirtler igennem. Hurra for glade binyrer og mindre stress!

Bliv bedre til at holde en høj vibration dagen igennem ved at få helt styr på din skønne krop.

Når biokemien er i balance, skal kroppen ikke bruge unødvendigt meget energi på at holde sig selv i gang, det frigiver en stor mængde energi du nu kan bruge på at gå efter dine drømme her i livet.

Lav gerne denne kriya hver dag da dette kun er 9 min (eller minimum 2-3 gange ugen). Over en 40 dages periode.

For nu skal du bare lige høre min VILDE oplevelse med denne kriya efter en periode på 90 dage med denne:

Min oplevelse med master sæt no. 1:
For mig har det virkelig healet mit forhold til mad. Det har reguleret min appetit så det nu ikke er muligt for mig at overspise. Jeg har heller ikke lyst til at snacke om aftenen, som jeg ellers havde fået til vane, at gøre. Min mave har givet slip på et lag fedt som jeg havde bygget op for, at beskytte mig selv og pga stress, da min forretning vokser ret meget for tiden, derfor ser den nu meget mere flad ud og er glad fordi min fordøjelse også har rettet sig til. Det lyder måske lidt for godt til at være sandt (jeg kan godt selv høre det🙈), men det er mine konkrete oplevelser med dette yogasæt efter 90 dage i streg.


Musikken i yoga videoen: Guru Ram Das af Mirabai Ceiba + Rakhe Rakhanhar af Singh Kaur

Har du en oplevelse med denne kriya så vil jeg elske at høre den?

Ps måske du også vil kunne lide denne klasse hvor jeg underviser i kriay'en samt fists of anger og en lille afslapning. I videoen fortæller jeg også mere om kriya'en og svarer på spørgsmål til sidst.


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!