7 Yogi Tips til et Foranderligt Forårsjævndøgn ⚡

Den 20 marts er det Forårsjævndøgn aka Spring Equinox

Ifølge yogierne er det et af årets 4 vigtigste dage. 
De 2 jævndøgn og de 2 solhvervsdage. 

Du får nemlig adgang til en STOR mængde energi

️Energi som du kan bruge til at sende i retningen af dine vildeste drømme

️Energi du kan bruge til at tage kvantespring i dit kærlighedsliv, karriereliv, familieliv. 

️Energi du kan bruge til at vække endnu mere op af din essens potentiale.

En stor dag for at synkronisere dit system med det kosmiske system for, at komme mere i balance med naturens og tidens rytmer samt din Dharma (Et yogisk udtryk for livsvej).

I mange tilfælde sender universet os tegn og beskeder, men vi formår ikke at afkode dem eller vi ser dem måske slet ikke og vi har ikke energi nok til at gribe mulighederne, der ligger lige for fødderne af os. 

På dagen for Spring Equinox oplever vi: 

🌗Lige lang dag og nat 

🌗Lige meget mørke som lys 

🌗Balance & Harmoni

🌗En tid hvor din energi vendes ud i verden og du bliver mere entusiatisk, udadvent og sprudlende. 

🌗Det er en tid der emmer af nye begyndelser. 

🌗Det er tid til, at så nye frø og plante nye drømme på marken af muligheder

Kosmisk energi strømmer til planeten pga den måde solens stråler skaber en helt bestem vinkel og skinner ind på jorden. Det er hvad man i kundalini yoga kalder for videnskaben om vinkler (the science of angles).

Denne dag dannes en åben portal for at ændre din Karma til Dharma. Eller med andre ord du kan skifte retning i livet mod det du er født til at udleve, din skæbne; kontrakten din essens har skrevet under på inden du kom til planeten.

Det er tid til et livsforøgenede skift fra at OVERLEVE til at LEVE.  

Denne dag + dagen forinden har jeg planlagt et Spring Equinox Retreat i København.

Så du kan gå foråret imøde med enorme mængder energi.

Foråret er en tid hvor vi er mere aktive og bruger mere energi, og dermed også en tid hvor vi let kan brænde ud, hvis ikke vi formår at lade op og bruge vores dyrebare energi korrekt. 

Vi skal lave Komplet Clearing & Chakra Balancering, så du kan stå stærkt i dit energifelt.
Vi skal lave Tantric Cirkular Breathing Kriya så du kan opbygge din energi og mærke hvad det vil sige at være KOMPLET i live.  
Vi skal chante mantra for manifestation af din sjæls længsel 
Og så meget mere 

Se programmet her 

* Der er kun 7 pladser tilbage. og du sparer over 50% ved bookning senest 10 marts 

Tiden kalder dig til at meditere og styrke dig selv!

Her er 7 yogi tips til et foranderligt forårsjævndøgn du kan bruge til forberedelse om du skal med på retreat eller lavet dit eget derhjemme. 

1. Aap Sahaee Hoa Mantra. Hvis du har issues i din business eller bare issues i livet du ønsker at løse en gang for alle. Det er godt at spille i dit kontor eller på dit arbejde.

2. Sat Kriya. Hvis du vil være en leder, få ting udrettet her i verden, må du lave Sat Kriya. Den ændrer din genetik. Den gør dig til en fantastisk taler, performer. Du giver dig så meget power og selvværd. Den giver dig karisma så når du siger noget lytter folk. Den er virkelig værd at bruge tid på. 

3. Addiction meditation. Så ingen af dine uhensigtsmæssige vaner kan holde dig tilbage i din udvikling af dig selv og din udfoldelse af dit potentiale.

4. Bahota Karam Mantra. Også kaldet Millionær Mantraet. Det eliminerer din egovej og giver dig din sjæle vej. Fra Fate til Destiny. 

5. Narayan Shabd Mantra i alle 4 hjørner af dit hjem eller dit kontor. Dette kræver at du får fat i 4 mp3 afspillere og placerer dem i 4 hjørner og lader dem spille Narayan Shabd på repeat. Det bygger dit æteriske imperium. Hvis du vil bygge et imperium skal du først bygge det æterisk, energien først. 

6. Masser din vision 7 min dagligt. Brug energi på din vision hver dag, om det så er at tænke på den, se den for dig, skrive om det, lave moodboard, fortælle om den. Alt hvad der aktiverer den længe nok til at den bliver til en virkelighed. 

7. 15 min Breath of fire dagligt i en hvilken som helst form, om det er i en kriya eller en meditation eller åndedrætsøvelse. Det renser blodet, gør dit sind klart og balancerer og styrker dit nervesystem. 

Hvis ikke vi ses d. 19/20 marts vil jeg allerede nu ønske dig et foranderligt forårsjævndøgn.  

I kærlighed & Sat Nam 
Nickoline 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!