Undgå at ta' på i julen med Kundalini yoga og hormon hacks

hormoner jul kundalini yoga meditation mantra master set no 1 tab dig slankekur slank kolde bade yogi te

Sat Nam kære sjæl

November måned er skudt godt igang og en ny lækker uge står for døren. Inden vi får set os om er julen her, og i år behøver du altså ikke tage de der ekstra kilo på hvis du gør dette som jeg deler med dig i dag.

Skal vi ikke bare sige at vi bestemmer os for at det bliver en vildt god uge. Jeg tager til Egypten og henter ny yoga visdom med hjem til dig fra Egyptens esoteriske mystik, jeg glæder mig SÅ meget! 

Men i dag er skal det handle om HORMONELLE YOGI HACKS

Derfor får du en lydfil hvor du kan lære mere omkring:


1. Kolde bade (specielt bryst/thymus kirtel for immunforsvar og lymfe)

2. Gåture i naturen hver dag

3. Yogi te (se opskrift nedenfor)

4. 2 x 11 min gong nap (Søvn og restituering for hormonboost) 

5. Synkroniser dig selv med månecyklussen (de 4 dage er - Nymåne, d 4. måne dag , d. 11. måne dag og fuldmånen)  

* se bort fra når jeg nævner workshops og livestream. Denne lydfil blev også brugt på Essensprogrammet hold 7.

+ Det ultimative forberedelse til julens smovseri.

Undgå at tage på i julen med dette 9 min yogasæt for forbrændingen. 

Dette sæt er den yoga jeg taler om i lydfilen. Det er kun til ekstra inspiration da jeg gerne vil have at du laver den nye video med 3 øvelser som et eksperiment på hvordan det vil påvirke din indre biokemi. 

Yoga sættet hedder master set no. 1. I brugen af breath of fire i takt med det indre mantra sat nam, vil du hurtigt tappe ind i din egen indre rytmiske intelligens.

Dette sæt vil også stabilisere din blodkemi, øge din forbrænding, rense dine organer og skylle dine kirtler igennem. Bliv bedre til at holde en høj vibration dagen igennem ved at få helt styr på din skønne krop. Når biokemien er i balance, skal kroppen ikke bruge unødvendigt meget energi på at holde sig selv i gang, det frigiver en stor mængde energi du nu kan bruge på at gå efter dine drømme.

Lav gerne yogasættet hver dag da dette kun er 9 min (minimum 2-3 gange ugen).

Musik i yoga videoen: 
Guru Ram Das af Mirabai Ceiba
Rakhe Rakhanhar af Singh Kaur

Min oplevelse med master set no. 1: 
Jeg er i dag nået til dag 57 med dette sæt. For mig har det virkelig healet mit forhold til mad. Det har reguleret min appetit så det nu ikke er muligt for mig at overspise. Jeg har heller ikke lyst til at snacke om aftenen, som jeg ellers havde fået til vane at gøre. Min mave har givet slip på et lag fedt som jeg havde bygget op for at beskytte mig selv og pga stress, derfor ser den nu meget mere flad ud og er glad fordi min fordøjelse også har rettet sig til. Det lyder måske lidt vildt, men det er mine konkrete oplevelser med dette yogasæt efter 57 dage i streg. Jeg fortsætter, og jeg håber du hopper med resten af året. 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!