Essensprogrammet modul 1: Selvværd & Ejerskab

essensprogrammet kundalini uddannelse akademi århus yoga meditation mantra

D. 9 oktober starter vi Essensprogrammet hold 8. En 6 måneders uddannelse indenfor Kundalini Yoga. Ikke bare de fysiske yoga stillinger men hele yoga filosofien bag denne østens mystik. Mantra, chakra, 10 kroppe, sindets 84 facetter, åndedrættet, astrologi og så meget mere. Kundalini Yoga er et holistisk system. Du kan finde ny visdom indenfor kundalini yoga hele dit liv igennem, det er derfor jeg afholder et program hvert år, og det er derfor at programmet aldrig er det samme. Vi går dybere for hvert år, fordi den transformation vi gennemgik sidste år er en transformation vi står på skuldrene af i år. Det der blev healet sidste år var ikke småting og det har åbnet et helt nyt rum for os i år for endnu dybere transformation.  Du kan stadigvæk nå at tilmelde dig HER og spare 1500kr inden 15. September. 

Er du stadig i tvivl om du skal med? Her har du første modul fra sidste år, så kan du prøve det af og mærke effekten på eget system og i eget hjerte. 

Åbnings Ceremoni: Kickstart din magiske 6 måneders rejse tilbage til DIG
 

Undervisnings Lydfil:: Selvværd og Ejerskab ved Healing af Moderbåndet


Manual: Selvværd & Ejerskab af den du er

essensprogrammet manual

Kundalini Yoga:: Vågn op og indtag dit nye drømme liv

Denne klasse er en kort morgen serie som Yogi Bhajan anbefalede at lave når du står op. Du kan endda lave den i sengen. Yogasættet er ren detox igennem åndedrættet og fornyelse af energi igennem livskraften Prana. 

Lav yogasættet 2-3 gange om ugen (eller hver dag) 

Fortsæt også med addiction meditation som du har lært i introkurset.

og tilføj Meditation som smelter din indre usikkerhed og renser ud i karma flere liv og generationer tilbage.  

Musik: Har Har Har Amritsar af Sat Kartar
Ardas af Singh Kaur 

Kundalini Meditation:: Rens din Arcline og smelt indre usikkerhed, slip fri fra karma

Denne meditation kan transformere enhver blokering i dit energisystem, din aura, din arcline.

For hver gang du laver den renser du dig selv dybt indefra. Så dybt at den går flere generationer tilbage. Du healer dine moder issues og det afspejler enhver relation i dit liv. Du vil opnå mere dybde og selvsikkerhed i dine relationer til penge, venner, veninder, kollegaer, kæreste, familie. 

Lav meditation i hver dag. 11 min 

Husk det er altid bedre blot at få 3 min ind i hverdagen end ingen. Så spring den ikke over. Den vil gøre store underværker på alle områder af dit liv. 

Dette program er til dig der længes efter noget mere! Længes efter eventyr men stadig ønsker trygge og bløde rammer. Dig der drømmer om at kalde dig selv HJEM. 

Min mission er at du vil stå tilbage, med en følelse af at være kommet hjemme i din kerne.  

Have dyb kontakt til dig selv. Din intuition, din kerne, din ægte essens. 

Det giver dig en magnetisk udstråling, lethed, nydelse og selvværd.

Du bliver en høj-vibrerende sundhedsbombe

Du giver slip på den du ikke er og på utilstrækkelighed, frygt, angst, usikkerhed og følelsen af hele tiden at bliver trådt på. 

Det er tid til at du bevæger dig hen mod dine vildeste, mest begejstrende, nydelsesfulde drømme! Det er tid til at pleje dit vilde, blide, feminine selv! Og mere end noget andet, er det tid til at heale dig selv på en måde, kun du kan og ved, hvordan man gør. Det er tid til tage tryllestaven i egen hånd. 
 
Redskaberne i dette forløb har støttet mig i at jeg i dag kan leve af min passion, de har givet mig mod til at rejse ud i verden, tage hul på min forfatterdrøm, drømmeboligen tæt på vandet lige ved skoven, rejse til Bali hvert år og hjulpet mig med at finde min soul-mate!  Alt sammen fordi jeg nu lytter til min essens og lader den guide mig igennem livet. 

Kom med på et BRAG AF ET EVENTYR lige HER
 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!