20 Min Yoga For Sixpack, Viljestyrke & Selvsikkerhed

66b404ddfc4b28273ac435d8a06105da.jpg

I dag har jeg en helt ny yoga video til dig. 

20 MIN YOGA FOR SIXPACK, SELVSIKKERHED OG VILJESTYKE

I dette yogasæt er vi inde og arbejde med det 3. chakra også kaldet solar plexus området. 

Når vi styrker det 3. chakra kan vi ifølge yogierne opnå en genvej til balance i alle vores energicentre. Det man kalder for chakrasystemet. 

Når vi oplever balance i vores indre energi, vil vi opnå en form for balance i vores ydre. Fordi det ydre altid spejler vores indre tilstand. 

Det 3. chakra giver os en aktivering af vores mod og viljestyrke. Det er et sæt som virkelig hjælper dig med at trække din power hjem, sådan så du har lettere ved at handle på de drømme og ønsker som kræver lidt mere mod at springe ud i.

Samtidig arbejder vi fysisk på mavemusklerne og fordøjelsen. 

Laver du dette sæt flere dage i træk vil du også kunne fornemme en stigning i din egen følelse af værdi og selvsikkerhed. Når vi skruer op for vores egen følelse af værdi, skruer universet dobbelt op for rigdom, succes og kærlighed vores vej fordi der nu er en åben kanal, vi signalerer " JEG ER KLAR, LAD DET KOMME" og så kan vi for alvor modtage.   

For det er sådan at der er MASSER af muligheder lige foran dig. Og aldrig har vi haft flere resourcer end nu. Hvorfor ikke blive bedre til at åbne op for det der allerede er tilgængeligt? i stedet for at stresse rundt og lede alle de forkerte steder. 

Det her er altså med andre ord et yogasæt der gør dig godt hele vejen rundt. Brug det specielt hvis du føler dig kørt lidt fast i samme rille eller har brug for at sprænge dit eget glasloft for hvad der er muligt i livet. Har du blindspots på hvordan du kunne vokse endnu mere? Så er dette dit svar for nu! 

Er du med på en 10 dages transformations rejse med dette yogasæt?

Tørstig på mere yoga der kan transformere dit liv? Kom med på en rejse tilbage til DIG lige HER: http://www.soul-fitness.dk/sunkissed

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!