10 Dages Radiant Body Aktiverings Challenge

hannah-grace-385877-unsplash.jpg

Sat Nam Smukke Sjæl 

Jeg håber du fik skabt en fantastisk regulering af din forbrænding med vores forrige Forårsforbrændings challenge

Jeg er helt på toppen over hvor mange af jer som havde lyst til at være med! Derfor har jeg besluttet at fortsætte kundalini festen men en splinter ny 10 dages yoga challenge. 

10 DAGES RADIANT BODY AKTIVERINGS CHALLENGE

Vi taler enormt meget omkring THE 10 BODY SYSTEM i kundalini yoga og et af disse aspekter her i er THE RADIANT BODY. 

Jeg er ret fasineret over hvordan du via en stærk og aktiveret radiant body kan øge din evne til at tiltrække nye muligheder og relationer ind i dit liv.

Samtidig er den også genial til at beskytte dig fra alt form for negativitet fx i form af, negative mennesker, folk der hapser dine ideer, folk der trækker dig ud af din livsmission eller dem der bare skal brokke sig over alt hvad du gør. Det er ikke muligt at møde den type energi med en stærk RADIANT BODY. 

Det er også her der ligger enorm meget SKØNHED gemt. Den der indre skønhed som får hele dit væsen til at lyse op. Det er som kundalini yogaens svar på naturlig make up! Beauty Balm i kundalini form. 

Du kan i undervisningsvideoen høre mine erfaringer med lige præcis dette yogasæt og hvad du ellers kan gøre af lette gratis tips til en stærk udstråling og en magnetisk tilstedeværelse. 

Det var enormt healende for mig at lave dette yogasæt dagligt fordi det gav mig mulighed for at heale den skam jeg havde på aldrig rigtig at blive set, ignoreret og føle mig ubetydelig. Den tændte mit lys så jeg turde stråle som den jer er, uden at føle mig forkert. 


UNDERVISNINGS VIDEO: THE ART OF THE RADIANT BODY: 

10 DAGES YOGA FOR THE RADIANT BODY:  

Mantra jeg nævner i videoen er DETTE
Lyt til dette engelske mantra og chant gerne med. Sæt det på når du gør dig klar om morgenen, når du laver mad eller når som helst du har brug for at tænde for din indre magnetisme og selvkærlighed. 

Alt hvad vi kan give den næste generation er selvværd og kærlighed, men det kræver at vi starter hos os selv og har det godt med den vi er. Vi må vise vejen.

Og forløbet denne serie udspringer fra kan du se mere om HER 

Rigtig god fornøjelse og del endelig denne challenge og dine oplevelser med den <3

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!