Adi Shakti Symbol:: Guru Yoga & Tratakum Teknologien







tratakum adi shakti kundalini yoga essensprogrammet online kundalini gym århus Nickoline Camille








Man skulle ikke tro at noget så simpelt som et symbol kan have en stor virkning på os, men dette symbol har rent faktisk mange gavnlige effekter installeret i sig

Det Beskytter dig mod onde kræfter og det beskytter dig mod at andre kan trænge igennem din psyke med negativitet. 

Yogi Bhajan fortalte engang om en person som ville prøve at ligge en forbandelse over en kvinde, på sådan en slags woodoo agtig måde, men det kunne ikke lade sig gøre fordi kvinden bar dette Adi Shakti symbol. Hun var beskyttet🙌

Det er et symbol på det uendelige. Det er forbundet til den primære kreative kræft i universet. Skaber Kraften. Det sender dit sind ind i en tilstand af større visdom og en følelse af ecstasy i hele kroppen✨

Teknologien bag meditation på et billede som dette, kaldes Tratakam, det skaber nye positive billeder af en højere vibration i dit sind. 
Tænk på alle de billeder vi bliver bombarderet med gennem medierne som helt sikkert er med til at programmere os til at føle os mindre værd så vi køber flere ting og til at sammenligne os med andre, konstant alt sammen for at give power til dem som kontrollerer befolkningen. 

Du installere altså ændre billeder med en bedre oplevelse for dig og din krop igennem en meditation på fx dette billede (der findes flere tratakam billeder end dette). 

Det organiserer din opfattelse af verden fra et bedre sted. Så du automatisk begynder at lede efter alt det som fungerer, alt det som virker for dig. Alle dine styrke og alle andres evner, gaver og resourcer. Uanset hvordan verden ser ud omkring dig kan du altid fremkalde den positive og taknemmelige synsvinkel. Automatisk bliver sindet kodet til at sige “Hvordan kan jeg organisere den mest oplysende og opløftende situation for mig selv og for dem jeg møder i dag”.

Du træner dit sind til at organisere dit liv, uanset hvordan det ser ud, til det bedst mulige magiske verden du overhovedet kan skabe

Du kan meditere på dette symbol ved at kigge på det mens du sidder i skrædderstilling og trækker vejret langsomt og dybt. Du balancerer dine kirtler igennem synsnerven, som er direkte forbundet til din hypofyse. Hypofysen styrer alle dine kirtler i kroppen og det giver en helt anden hormonelrespons. 

Yogi Bhajan Sagde dette om at meditere på symbolet “Meditation on the Adi Shakti releases you from limitations in the concept and experience of the self. It opens the higher chakras and it gives you equanimity and courage. Its healing and can cure many physical and mental difficulties. As you look at it you will often feel you project forward and upward as the dimensions of the picture impact your mind and open you to the qualities of the ether.” 

Hent manualen “guru yoga and the technology of tratakum” helt gratis HER, hvis du vil nørde mere ned i denne magiske teknologi fra kundalini yogaen. 

God fornøjelse med at skabe en verden af magi!

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!