Slip din frygt & angst med dette mantra ♡Kender du det, når du har fået en sang på hjernen og tager dig selv i konstant at synge den, igen og igen. 

Det kan være lidt irriterende. Men ved du hvad, det er faktisk en god ting hvis du kan få en mantra sang på hjernen. 

Det er nemlig sådan at hvis du får et mantra på hjernen så arbejder mantraets effekter på dig, helt uden at du skal gøre noget. Det er nede og gøre rent i din underbevisthed. 

Som en støvsuger, suger det negative tanker, uhensigtsmæssige vaner, dårlige mønstre og begrænsede overbevisninger til sig. 

Det er sådan alle mantraer fra kundalini yogaen virker.

Derudover har hvert mantra også en helt speciel effekt på dig. 

Mantraet Rakhay Rakhanhaar fjerner fx alt din frygt og angst! Det beskytter dig. Det giver dig fornyet vitaliserende energi hvis du føler dig fysisk svag og syg. Det hjælper dig med at fjerne det på din vej der forhindre dig i at gå den vej din essens kalder dig til. 

Det er et af mine ynglings mantra. Fordi jeg virkelig har mærket hvordan det har gjort mig mere modig og frygtløs. Jeg bliver faktisk helt rørt når jeg chanter det. Specielt min ynglings version som du kan se nedenunder.  

Yogi Bhajan afspillede ofte dette mantra til afspændingen i sine yoga klasser og lod afspændingen vare helt op til en time som en slags lur. Du kan derfor lytte til det hvis du kan li' at tage middagslure engang imellem.

Du kan også gøre lytte til det inden du skal sove og falde i søvn til det. På den måde arbejder mantraet videre dybt nede i din underbevistheden, som er fuldt aktiv når du sover, der hvor du gemmer alle de uhensigtsmæssige vaner, mønstre og selvsabotagen.

HER finder du den klassiske version som Yogi Bhajan elskede.  

og HER er en af mine ynglings versioner. 

Det fulde mantra er: 
 

Rakhay Rakhanhaar aap ubaariun

Gur kee pairee paee-eh kaaj savaariun

Hoaa aap dayaal manho na visaariun

Saadh janaa kai sung bhavjal taariun

Saakat nindak dusht khin maa-eh bidaariun

Tis sahib kee taayk naanak mania maa-eh

Jis simrat such ho-eh saglay dookh jaa-eh


Jeg ved godt det er et af de svære mantraer at lære. Det tog mig også lidt tid (læs laaang tid ;)). Men du kan også sagtens blot lytte til det og opnå effekt. 

Den største effekt får du dog når du synger med og bevæger tungen og læberne. Det er nemlig sådan at du med tungen stimulere de 84 meridian punkter i ganen. Punkterne giver en bestemt effekt i kroppen. Bla udskiller du forskellige hjernesignal stoffer og balancerer hjerne kemien. 

Mantra kan ændre dig helt ned på et molekylært plan. Er det ikke bare magisk? 

Vigtigst af alt, er dog din egen oplevelse. Derfor prøv det! Chant med. Bare bevæg munden og så skidt med at du ikke lige får det perfekt den første gang. Leg med det og mærk hvad det gør ved dig. 

Lad mig endelig høre din oplevelse med mantraet.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!