[VIDEO] Slip Afhængigheder, stress og gamle mønstre med denne kundalini meditation















I dag vil jeg gerne dele en smagsprøve fra Essensprogrammet med dig. 

En meditation som jeg selv personligt bruger hver morgen i min kundalini praksis og som jeg har oplevet har en hurtig effekt på mine afhængigheder som fx facebook, sukker og selvkritik. 

Meditationen påvirker centralhjernen, pinealkirtlen, hypothalamus og skaber en helt ny rytme i hjernen. En ny rytme i stedet for at svinge i den samme underbeviste selvsaboterende rytme som ikke gavner os. Den underbevidste rytme kan nemt være kraftigere end vores gode og bevidste intention.

Helt praktisk fungere meditationen sådan at hvis du fx har besluttet at du gerne vil stå op 30 min før end du plejer, så du kan nå at lave yoga som det første om morgenen, men når du kommer til det tidspunkt hvor vækkeuret ringer så sover du længe i stedet for, fordi din selvsabotage er stærkere end din intention.

Eller fx beslutter du at du aldrig mere vil spise sukkerfyldte aftensnacks og så sidder du der når ungerne er lagt i seng og igen skovler slik og chips ind.

Det kan du stoppe med denne meditation!

Sig farvel til det som ikke tjener dig og føl at livet bliver lettere.

Andre i mit kundalini netværk har oplevet at stoppe med at ryge ved hjælp af denne meditation.

Så uanset din afhængighed, prøv den af og se hvad der sker. Det kræver kun 3 min hver dag for effekt, det er da lige til at overskue ikke? og det er en nem måde at komme igang med en regelmæssig meditations praksis, hvis du har taget tilløb til det længe nu. 

Fortsæt med meditationen i mindst 40 dage i træk, for det vil ændre alt.

Du kan lave den inden en længerevarig meditation eller inden din yoga. 

Se meditationen lige her: 









Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse! 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!