Duften af ParadisKunne du tænke dig at være omgivet af den smukkeste natur og kærlige kvinder/mænd med vilde visioner for fremtiden. Få grinet, grædt, givet slip og mærket efter? 

Der sker meget når man udrenser på alle planer, indvendigt, følelsesmæssigt, kropsligt og energetisk. Det er som at få skraldet lag på lag på lag af for at komme i kontakt med din indre kerne. 

og så bliver det tydeligt for dig hvad dit livsformål er. 

Det jég virkelig mærker passion for er Yogaen. Kundalini yoga har gjort en kæmpe forskel for mig. Der er i min yoga praksis jeg har fundet styrken frem i mig selv, når alt udenfor mig har været rent kaos med masser af udfordringer. Det er i yogaen jeg har opbygget en dyb tillidsfuld relation til mig selv. Det er tiden jeg har investeret på min måtte som har gjort mig i stand til at klare alt, uanset hvor hårdt det er. Uanset hvad der sker har jeg altid min yoga måtte at søge vejledning hos. Det har gjort mig fri og uafhængig. Jeg behøver ikke ingen psykolog, terapeut, coach eller mentor. Jeg er fuldstændig selvkørende. 

Yogaen har givet mig en dyb tro på mig selv og mit eget værd. Jeg har styrket mit selvværd ved at tage mig tid til at træde ind på måtten og ind i mit eget space hver dag. For at forbinde mig til min indre kerne. 

Det er den effekt af yoga jeg mener er den VILDESTE og VIGTIGSTE! Det er den effekt mit hjerte brænder for at sprede ud i verden. 

Hvordan ville du have det hvis du helt af dig selv kunne fjerne din usikkerhed og frygt for hvad andre tænker om dig blot ved at dedikere dig til yoga dagligt?

Jeg synes det lyder helt og aldeles fantastisk og NEMT! Det behøver simpelthen ikke være så svært og tungt at arbejde med sig selv. 

For at komme i gang skal du selvfølgelig vide hvor og hvordan du skal starte ud og det kan være en udfordring for en nybegynder. Derfor holder jeg 14 dages kundalini yoga retreat på Bali til februar hvor du lærer omkring den ældgamle teknologi kundalini yoga, og jeg viser hvordan du forvandler dig selv ved at bruge din yoga måtte som katalysator for personlig vækst.  

Det kan du læse meget mere om HER:

HUSK inden 30. juli kan du sparer 4000kr og du behøver kun at indbetale de 5000kr som er depositummet. Resten kan du betale inden 1. oktober. 

Sat Nam
Nickoline

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!