Kundalini Yoga & Følelses ForløsningFølelsesmæssig forløsning er som en slags indre detox. 

Så når din kropslige detox er i fuld gang, sker der noget spændende inden i dig! Fordi du er mere end blot en krop, vil det derfor heller ikke være mærkeligt, at du når til et punkt hvor du begynder at udrense på det psykiske og følelsesmæssige plan.

Det handler nemlig om at vi arbejder på flere planer på et og samme tid, uden at være bevidst om det. 

Det er værd at tænke over om du gør dine tiltag i kærlighed eller i et ønske om at være en anden end den du er?

1. Prøv at stille dig nysgerrig ift. hvad det er dine følelser har at fortælle dig. Hvorfor oplever du den her trang til søde sager? 

2. Find din indre Sherlock Holmes frem, hvad er det du skal lære? 

3. Er det under bestemte tilstande følelserne dukker op? På samme tidspunkter? Kan du se et klart mønster i din afhængighed?

4. Hver gang du opdager dig selv i den her trang (fx sukkertrang) skal du stoppe op og spørge dig selv ” hvorfor lige nu?”

Med denne blog vil jeg derfor opfordre dig til at tage hånd om dine følelsesmæssige reaktioner på detox eller andre sunde vaner. Gennem kundalini yoga og indre reflektioner og ved at gøre dig bevidst om hvorfor du handler som du gør. 

Udforsk og undersøg hvad det er i dig der giver dig trangen til at spise med dine følelser og brug i stedet dine følelser som potentialer og vejvisere.

Brug denne kundalini yoga video som en del af din daglige følelsesmæssige udrensning. Lav den gerne hver dag eller så tit du har lyst til det. Den kan ikke laves for meget. 

Du vil opnå en fantastisk detox af dine organer og din lunge kapacitet vil øges så du kan udskille flere toksiner gemme dit åndedræt. 

Du skal også chante. At chante sætter gang i vibrationerne og det stimulerer din krop til at udskille, samtidig med at det hæver vibrationen.

På min youtubekanal finder du din transformerende kundalini yoga video. 

Jeg har valgt netop denne kundalini klasse fordi den specielt egner sig til forløsning og afstresning af nervesystem og hormonsystem. Den forløser gamle uarbejdede følelser og frigiver toxiner og healer din lever. Det efterlader dig tilbage med fred og ro i sindet og en udstråling af renhed og skønhed, glødende hud og vitalitet.

Jeg ønsker dig den bedste dag! 

Kærligst
Nickoline

Ps. kom med til Kundalini Yoga og Mindset workshop i Shantiroom d. 21. marts.  

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!