Følger du dit hjerte? - Ved du hvor vigtigt det er?Ja, det er måske et lidt for stort spørgsmål her fra morgenstunden af.

Men det var lige hvad jeg kom til at tænke på da jeg vågnede op. 

Hvor vigtigt det er at følge det du dybt indeni kan mærke bare er det helt rigtige for dig, uanset hvad.

Det der giver de vildeste sommerfugle i maven bare ved tanken om det, det som du bare må gøre lige meget hvad andre tænker eller siger. For det er dit kald, det er din stærke indre følelse som du bare ikke kan lade ligge.

Okay det er meget fint, så følger jeg da bare mit hjerte, no problem!

Men desværre er det er "lille" problem – tini tiny ..
For at du kan følge dig hjerte er du nødt til at kunne mærke dig selv – og den mekanisme har de fleste mennesker lukket ned for med den morderne, stressende, kontrollerende og usunde livsstil flertallet af befolkningen efterhånden lever efter - Og kan derfor ikke mærke en disse. 

Hvad gør vi ofte i stedet for? 

Handler ud fra frygt, bekymring, tvivl og knaphed i stedet for – og når vi handler ud fra disse negative følelser og tanker, så kan du også være sikker på at det virkelig er svært at opnå dine vildeste drømme – det du har allermest lyst til at gå efter, din passion.

OG hvad endnu værre er, du kan have virkelig svært ved at være glad, lykkelig, taknemmelig og have det fantastisk. 
For du bygger dine handlinger på frygt og negativitet! 

Hvordan kommer du i kontakt med din indre stemme, din mavefornemmelse, din essens, - DIT HJERTE? 

1) Jo mere du er i kontakt med dig selv, din essens, din indre stemme og din sjæl, jo lettere vil det føles at følge dit hjerte. 

2) Jo mere og jo bedre du er i kontakt med din krop og kan MÆRKE den, jo lettere adgang vil du have til hjertets visdom

3) Jo mere du respekterer dig selv og jo mere du er i balance, jo lettere er det for dig at få øje på de tegn du skal følge for at gå ad hjertets sti - som fører dig den rette vej.

Har du brug for hjælp og støtte til at finde ind til din indre visdom din essens, mærke din krop, dit sind og din sjæl? Så kan du læse mere om mine Healings Workshops, her skal vi i kontakt med din kerne og den du er!

Se mere HER

Kærligst

Nickoline

 


 

 

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!