Føler du dig hjemme i din krop?















Jeg synes kroppen er helt fantastisk, den retter altid ind når du gør noget godt for den, lynhurtigt. Når du giver din krop de bedste betingelser for sundhed, sprudler den, lyser op, udsender energi, harmoni og balance. Den responderer altid på det den får, det du vælger at give den. 

Og fordi kroppen ikke består af andet end energi, kan kroppen forandres blot med din bevidsthed. Det kræver en sund fungerende bevidsthed – at tage hånd om dine tanker, følelser og handlinger. 

Så er du bevidst? Har du kontakt med din krop og ved du hvor vigtigt det er? 

Bevidsthed handler om at være i kontakt med din krop, kommunikere med den, give udtryk for det du drømmer om. 

At slippe kontakten med kroppen er noget af det mest skadelige du kan foretage sig. Uden en klar kommunikationskanal, kan du ikke forvente at cellerne skal reagere positivt på dine ønsker og hensigter.

At slippe kontakten til kroppen handler om at du trækker din opmærksomhed væk, dømmer uden at tage hensyn til kroppen, og ignorer dens signaler.

Som med alt muligt andet kan du slippe kontakten i forskellige grader, afhængig af hvor langt væk du er fra din krop, responderer kroppen med alvorlige reaktioner som:

Manglende nydelse
Reduceret vitalitet
Ubehag
Følelsesløshed
Smerte. 

Udover de følelsesmæssige konsekvenser, vil der også altid være mentale konsekvenser, når du er ude af kontakt med din krop. Tit er mennesker der føler sig nedtrykte, følelsesløse og tomme, slet ikke klar over at de er alvorligt ude af kontakt med kroppen.

Så kan du se hvor VIGTIGT det er, at du er til stede i din krop, føler dig hjemme i kroppen og er i fuld kontakt med den?

Derfor er det vigtigt hver dag at gøre noget for din krop som gør at du komme i kontakt med den og føler dig godt tilpas i din krop. 

Sådan kommer du i kontakt med din krop, så du kan skabe den krop du drømmer om:

1) Reager på kroppens signaler – fx er du sulten så spis når du er sulten, er du tørstig så drik når du er tørstig, er du træt så gå i seng og skal du på toilet så gå på toilet! 

Der er ikke noget værre end at overhøre kroppen basale behov, det flytter dig langt væk fra din krop og dermed kroppens visdom.

2) Giv din krop det den har brug for – kærlighed, berøring og omsorg hver dag!

3) Løsen blokeret energi op ved at visualisere dig selv som ren klar, hvid energi der stråler.

4) Vær med det der er, på en ikke dømmende måde, øv dig i at være mindful.

5) Opsøg naturen, din krop er skabt til at være i naturen

….Mærk, føl og vær i din krop og det vil ændre din krop fuldstændig! Fordi kroppen blot er et spejl på hvordan du har det indeni.  

Jeg arbejder meget mere med at komme i kontakt med kroppen og dens indre visdom i mine forløb, så du er velkommen til at kontakte mig hvis du kunne tænke dig at mærke på dig selv hvor vildt du kan forandre kroppen når du følger dens visdomsfulde vej. 

Kærligst
Nickoline

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!