Dans Med Mørket ♡ + GRATIS Shadow Work BookPå den spirituelle udviklings rejse er det en nødvendighed at stå ansigt til ansigt med mørket. Det er den del af rejsen. Det er også den eneste måde at forblive et rent, klart og højt vibrerende væsen. 

Gør det til en vane at lave skyggearbejde.

Mange tror at den spirituelle rejse er ren zen, bliss, engle sang og røgelsespinde. 

Men til tider kan det være præcis det modsatte. Rodet, Kaotisk og Udfordrende.

Vi kan føle os bange, utålmodige, vrede og når vi konfronteres med vores skygger, kommer det værste af os ofte frem. 

Men hvis du regelmæssigt facer din skygge og tillader dig selv at se og opleve det værste af dig selv, vil du rense dig selv. Det vil ske fordi som du forstår egoets dybder bedre, vil du blive i stand til at transformere din skygge til lys. 

Du vil være i stand til at skabe skønhed ud fra smerte, medfølelse fra ensomhed, mod fra frygt og vitalitet ud fra sygdom. Nøglen til dette er at med-skabe med mørket. Danse med mørket.

YES! Du vil være bange og højst sandsynligt modstride det så meget som du kan. For der er intet ego der kan li' at blive healet. Men når du oplever at komme ud på den anden side mere rolig, fredfyldt, kreativ og kærlig, vil du begynde at omfavne denne fantastiske proces. 

Og når du har gjort det noget tid, vil du faktisk glæde dig over det. 

Måden du kan spotte om det er tid til skyggearbejde for dig, kan være hvis du oplever en massiv frygt for at se indad. 

Men det er det værd fordi efterfølgende føler du dig mere fri, klar, vital og strålende. Så har dit liv mere flow fordi du nu oplever livet fra en højere vibration. 

En villighed til at rejse ned i underverden (lad os bare kalde det, det), og omfavne vores frygt er den eneste rette målestok for den spirituelle udviklingsproces. 

Så hvis du er i tvivl om dine mennesker i dit liv, venner, veninder, mentorer, idoler, healer, terapeuter er spirituelle, kan du tænke over om de arbejder med sig selv? Er de villige til at gå dybt ind og kigge på mørket for at transformere det. 

Hvis ja, så er de villige. Og går den spirituelle vej. Hvis ikke, find en anden healer eller spirituel guide. 

Vær ikke bange for at fare vild i mørket. Hvis din intention er at konfrontere dine skygger og heale dig selv, så er det lige netop det du vil opnå. 

Måske tænker du, ja ja ja ja, hvordan kommer jeg igang med det her skyggearbejde, lige med det samme? 

Du henter min Shadow Work Book, laver en kop te (eller kaffe, specielt hvis det er sådan noget du drikker i smug), tænder et par stearin lys og finder papir og pen frem. 

Du er nødt til at se mørket i dig selv, for at du kan transformere det til lys

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse! 

Kærligst
Nickoline

ps. hvis du har fået blod på skyggen, og gerne vil slippe dig endnu mere fri, så kan du komme med på Essens Programmet hvor skyggearbejde er et af modulerne. 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!