Sikkerhed vs Integritet - Er du i det rigtige job?Hvordan har din dag været?

Jeg husker tydeligt hverdagene, på mit sygeplejerske job. Jeg havde så ondt i maven. 

Jeg levede for weekenderne og ferierne. 

Jeg elskede at sove så længe og så meget som muligt. Det gav mig nemlig en fribillet for at mærke hvor skidt jeg egentlig havde det. 

Jeg husker hvordan jeg følte mig drænet, helt energiforladt og fuld af frygt. Jeg kunne ikke overskue at gøre sunde og gode ting for mig selv så jeg levede også af det rene junk. 
Jeg havde en grundlæggende følelse af at det hele kunne være ligemeget. 

Udover min daværende kæreste var Venner fra 16-17 i Tv'et mine eneste venner. 

Jeg gemte mig og følte mig afskåret fra, forkert, ikke god nok. 

Jeg kunne ikke mærke mig selv.

Mit arbejde som sygeplejerske gav mig tryghed men på bekostning af min integritet. Derfor var det noget af det hårdeste jeg nogensinde har udsat mig selv for. Når du arbejder et sted der går mod dine værdier hver dag føles det som om du gang på gang står med en kniv og skærer små stykker af dig og den du er. 

Jeg så mange tilfælde af, hvordan mennsker bliver behandlet som maskiner, som havde de et behov for at blive fixet, oftest kun med øje for at behandle symptomerne frem for at undersøge hvad den underliggende årsag kunne være og se hele mennesket i øjnene. Hvor var kærligheden henne? 

Jeg følte mig hjælpeløs, i et hensynsløst system. Men faktisk, var jeg selv med til at træffe et valg hver dag, at vælge den komfort og sikkerhed som mit job gav mig frem for at lytte til min egen integritet, den stemme, der sagde "Det kan ikke være rigtigt at en patients vigtigste behandlingsforløb består af en bakke piller".

Til sidst indså jeg, at jeg havde et valg. Jeg kunne forlade mit job. Det føltes ikke ligefrem betryggende og let. Men det var et valg jeg blev nødt til at træffe da min krop pludselig sagde fra med et sammenbrud og angst anfald på neuro- rehabiliteringens toilet.

Jeg vælger at krænke min integritet for at kunne betale regningerne og føle sig sikker. At bytte min integritet for sikkerhed gjorde mig syg og stresset og deprimeret. 
 
Jeg forlod sygeplejerske jobbet for at finde en måde at udleve min mission og betale regningerne uden at ofre min integritet. Og GUD hvor var det et skræmmende, risikabelt valg!

Dengang tænkte de fleste af mine kære at jeg var skør og ufornuftig. Ser jeg tilbage, er jeg sikker på at vi alle er klar over det var det bedste valg for mig, for i stedet for at blive styret af min frygt for usikkerheden, min økonomiske frygt, og frygten for hvad alle ville tænke, stolede jeg på min sjæls vejledning. Det var et spring i tillid og det var temmelig hårdt i begyndelsen. Jeg har stadig hverken bil eller villa men jeg ELSKER mit arbejde og mit liv. Jeg er taknemmelig for, at jeg lyttede til hvad min sjæl (og min krop) bad mig om.
 
Står du også midt i at skulle træffe et lignende valg? 

Din ægte essens kan hjælpe dig! Det kræver at du vender hjem til dig selv! Essens Programmet kan hjælpe dig. Du finder det HER
 

Rigtig dejlig dag til dig! 


Kærligst
Nickoline

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!