Din Selvværds-termostat Bestemmer Over Din LivskvalitetNår du elsker dig selv bliver hele din verden til et magisk sted at være. Du kan folde dig selv ud endnu mere end du nogensinde har kunnet forestille dig.

Hvorfor? Fordi din selvkærlighed og dit selvværd er en termostat som kontrollere din sundhed, skønhed, rigdom, relationer, ja - hele dit liv.

Det er et faktum, at når dit selvværd stiger, ændre alt i dit liv sig. Du kommer til at have det meget bedre med dig selv, du vil få dybere livgivende relationer og du vil udstråle skønhed på et helt andet niveau.

Selvkærlighed har stor betydning for den værdi du ligger i dig selv, og fordi alt hænger sammen, vil den værdi også afspejle sig i andre områder af dit liv. Og lad os endelig én gang for alle slå fast, at du ikke bliver glad og lykkelig af at blive tyndere, slankere, smukkere etc.

Vidste du at mindre end 4 % af alle kvinder i verden ville svare ja til at de selv synes de er smukke?

Det er jo helt skørt. Det er et grundlæggende problem i verden. Der er virkelig behov for forandring. Hvis du er ligesom de fleste vil du gerne være lækker, attraktiv og stråle, men er det det i sig selv du virkelig gerne vil?

Det du som kvinde drømmer om er jo i virkeligheden at være lykkelig og kærlig, blive set og elsket, føle dig værdifuld og anerkendt.

Den dårlige nyhed ved det er at du aldrig kan finde det udenfor dig selv, du kan ikke finde det i en lækker mand, et bestemt outfit, frisure eller i en krop med flad mave.

Den gode nyhed er at du kan få det hele til at ske helt selv, ved at fylde dig selv op indefra. Det du søger er en accept og anerkendelse af dig selv, som den du er. Når du først forstår dette kan du for alvor sætte skub i din proces. Og for at være ærlig er det faktisk netop det der gør dig uimodståelig, lækker og attraktiv i andres øjne.

Findes der noget smukkere end en kvinde som virkelig tør indtage sin plads, vise verden hvad hun har at byde på og stråle i sin egen væren! Det er ren magi. Ren kærlighed. Det er så enkelt men ikke helt simpelt.

Det kræver nemlig at du er villig til at vende det hele på hovedet og se det indefra og ud i stedet for at lede udenfor dig selv. Udenfor i omstændighederne, relationerne og projekterne.

Hvis ikke du har det godt med dig selv, hvis du ikke kan elske dig selv, hvordan vil du så kunne elske andre? Og hvordan ville andre kunne elske dig? Det handler om at turde lukke mennesker ind i dit liv. Og tør du ikke det, er det værd at kigge på om du tør komme helt tæt på dig selv.

Tør du være alene, uden nogen som helst form for støj? Uden nogen som helst afledningsmanøvre? Et TV der kører konstant, en radio der spiller, en computer der er tændt eller en mobil, på facebook, instagram, mails osv er alle gode til at kamuflere angsten. Det er en tilstand hvor du er konstant PÅ. Der bliver aldrig tid til bare at være dig. Aldrig tid til at komme i kontakt med den du er. Aldrig tid til i virkeligheden at MÆRKE. Bare MÆRKE hvordan du har det, lige nu.

En ægte kærlighedserklæring til dig selv, vil derfor være at stoppe op en gang imellem. Mærke efter, hvordan har jeg det rent faktisk lige nu? Tænder jeg for den her radio, fordi jeg ikke har lyst til at mærke at jeg faktisk ikke er ok?

Flygter jeg fra mine følelser lige nu?

Du starter indefra med at fylde op på det der i virkeligheden er brug for, i stedet for at fylde dig selv op med alt muligt der faktisk ikke gavner dig.

Ting der nærmest bare er af tom værdi. Tom luft. At finde styrken indefra kræver mod til at turde se det du gemmer på, turde se de bagvedliggende årsager til at du gør som du gør. Det handler altid og det der ligger bag. Hvad end du sidder med sukkerafhængihed, Økonomi problemer eller tomme relationer.

Det er lige præcis det, der er den kæmpe forskel ved min tilgang til selvværd. I stedet for at give dig en masse redskaber du skal tage i brug for at styrke det der allerede ligger gemt i dig, skal du til at tage det du allerede ved dybt inden i dig selv alvorligt. Tage det, du allerede ved er bedst for dig, i brug. For min vej er ikke nødvendigvis din vej.

 Sådan gør du

En nem måde at fylde dig selv op indefra sådan rent praktisk er igennem yoga – Specielt kundalini yoga. Den virker hurtigt og på et dybt celleplan, så du for det første fjerner alle bremseklodserne på dit selvværdsbarometer og samtidig sætter værdi ind på kontoen. Du slutter fred med hvad der er, den du er og lærer at rumme dig selv i enhver situation fordi uanset hvad så har du altid dig og din praksis.

 Intet kan skille dig ad, intet kan skille jer ad. Det er det mest healende du nogensinde kan udsætte dig selv for. At rumme hele dig og vide at du altid kan regne med dig! Kundalini Yoga gør dig rummelig. Den skaber forbindelse til din indre kerne og det giver styrke at vide dybt inde i dig selv hvem du virkelig er. 

En endnu vildere måde er at snuppe en af de sidste pladser på mit Essens Program Spring Edition.
Selvværdet, Hormoner, Kroppen og Psyken bygges op og derfra bliver du rustet til at springe ud som den du er. Hvor længe vil du vente med at være DIG?

Læs meget mere HER 


Kærligst
Nickoline

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!