Mine 5 Selvkærlige Morgen Ritualer – Styk din Intuition og Udstråling 

Hvis der er noget jeg virkelig har lært så er det, at den måde jeg starter min dag på, har stor betydning for hvordan resten af min dag kommer til at se ud.

Derfor sørger jeg for at vælge de byggesten som jeg ved giver mig et solidt fundament til en dag jeg slet ikke kan vente med at opleve!

Jeg har altid været en person som elsker at bestemme min egen sengetid og lige sådan står op igen når jeg er klar og udhvilet. Det er det bedste i hele verden!

Da jeg var lille var det bedste ved weekenderne, at jeg havde frihed til at vælge hvornår jeg ville gå I seng og hvis jeg ville det, kunne jeg blive i min pyjamas dagen lang.

Som et sensitivt og intuitivt væsen er den ultimative frihed for mig at være min egen chef og få lov til at bestemme hvordan min morgener skal struktureres. Jeg elsker at bruge tid for mig selv og fordybe mig i min indre verden. Det er essensen af soul-fitness og det er vi sensitive for vilde til ;) 

Mine soul-fitness morgen ritualer ser sådan ud

1. Jeg vågner uden at have sat vækkeuret til. Mens jeg stadig er I sengen strækker jeg hele kroppen godt igennem og kommer langsomt ud af sengen. Jeg bliver bevidst om dagens første tanker og renser dem ved at sige: “I love you- I thank you”.

2. Jeg ruller min yogamåtte ud, det er tid til min kundalini yoga praksis og sætter mellem 10 min - 1,5 time af til det. Ligegyldig hvad så sørger jeg for at komme på min yogamåtte hver eneste dag! om det så blot er for at trække vejret dybt 3 gange. 

Hvis jeg ikke gør det, føles dagen helt som en off-dag. Dagen bliver stressende og frustrerende for mig, fyldt med negativitet. I stedet for bliver min krop let og glad, med et energi niveau som siger spar to og dagen udfolder sig som jeg ønsker (som regel –indimellem har universet bare andre planer). Jeg lover dig, hvis du begynder at afsætte tid til det hver morgen, vil det feje benene væk under dig. Kundalini energi er ren magi.

3. Jeg laver et lækkert, nærende morgen måltid og drikker en varm kop citron vand en ½ time inden jeg spiser. Finder et godt sted at sidde, hvor ingen kan forstyrre mig. Så snupper jeg pen og notesbogen og skriver løs. Giver min sjæl lov til at udtrykke sig på papiret.  Der er ingen regler ud over at jeg SKAL skrive 3 sider. Emnet kan være hvad som helst. Det giver mig et kreativt flow i løbet af dagen og tømmer negativ energi som kan være ophobet inde i mig. Så jeg kan give slip. Jeg skriver alt ned på papiret og lader det komme ud af mit system. Dette er et ritual Julia Cameron forfatter til "Kreativitet - et praktisk og filosofisk kursus for kunstnere og andre der ønsker at udforske og genfinde deres kreativitet og selvtillid" inspirerede mig til.

4. Jeg går igennem en proces fra bogen "Find din indre kilde" af Ester og Jerry Hicks. Det er den bedste investering i min vibrations frekvens. Når jeg går igennem et af disse processer bevæger jeg mig ind i den mest afslappende og beroligende tilstand og kan mærke begejstringen for livet.

Og ved du hvad, du kan få adgang til hele bogen lige HER.

5. Jeg er klar til at starte denne fantastiske dag! I løbet af dagen lader jeg min begejstring guide mig. Når jeg gør det, udfolder min dag sig på den mest magiske måde. Jeg giver slip på mit ego og lytter til min sjæl i stedet for. Begejstinget er mit kompas.

Når jeg starter min dag på denne måde, med disse smukke ritualer, føltes det som om jeg renser mig for al negativitet og jeg føler mig meget mere powerfuld.

Ved at udføre dem, kan jeg velkomne dagen uden at være påvirket af negativitet fra mig selv og fra andre. Jeg kan håndtere det jeg møder på min vej og tager ikke tingene for personligt. Jeg lader ikke de fordømmende energier hale ind på mig og lever et mere stille og roligt liv. Hvor forandring og travlhed i hverdagen ikke påvirker mig.

Må denne praksis gøre din dag fantastisk, ønsker dig en smuk dag!

Sat Nam
Love
Nicoline

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!