Top 10 Spirituelle bøger som har forvandlet mit livLige siden jeg var en lille pige har jeg altid følt den største begejstring når jeg havde næsen godt og solidt plantet i en eller anden bog. Eller rettere, ikke hvilken som helst bog, Ikke dem jeg SKULLE læse i skolen, men dem som handlede om eventyr, magi, sundhed og udvikling.
 
Var det emner der interesserede mig kun jeg finde på at lukke mig selv inde på mit værelse i timevis og blive opslugt af bogen, som at gå på opdagelse i en anden verden.
 
Jeg ELSKEDE når min far tog mig med på biblioteket og jeg kom altid helt igennem lykkelig hjem med en kæmpe stak bøger.
 
Så da jeg blev spurgt på Instagram om ikke jeg ville dele min liste med favorit spirituelle bøger der har gjort indtryk på mig, var det da selvfølgelig klart til et nyhedsbrev til dig!

 

Min top 10:
 

1. Nuets kraft - Echart Tolle

Det her en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst! Jeg husker at første gang jeg læste den, var lige da jeg var begyndt at interessere mig for spiritualitet. Den ændrede fuldstændig mit syn på livet, og den hjalp mig med at slutte fred med mig selv og hele mit liv og sætte en stopper for min egen lidelse, som min offer tankegang og håbløshed.
 

2. Hele serien af Anastasia -The Ringing Cedars Series – Vladimir Megre

Den her serie begyndte jeg at læse i flyveren på vej til Thailand og hold da op hvilket magisk flyvetur det blev. Jeg kunne mærke hvor god energi der er lagt i hvert enkelt ord i de bøger og det opløfter og healer mig ved blot at læse i dem. Og så er det også ret spændende at man ikke helt ved om historien er ægte eller ej. Jeg vil ikke afsløre noget, lov mig at du læser den! 

3. Ask and it is given – Ester & Jerry Hicks

Har du nogensinde prøvet at blive introduceret for den samme bog igen og igen og igen, på alle mulige forskellige måder. Mit råd til dig er, LÆS den! Den vil blive ved med at poppe op igen og igen indtil du rent faktisk slår numsen i sædet og læser den. Det var hvad der skete med denne bog for mig. Den åbner op for dit syn på virkeligheden og din evne til at gøre dine drømme til virkelighed på den letteste måde.
 

4. Eat, Pray Love- Elizabeth Gilbert

Jeg kommer ikke uden om denne her bog! Jeg elsker filmen, men bogen er mindst ligeså god. Det er følelsen jeg får når jeg bladre igennem siderne i den her bog der gør det til en fuldstændig magisk rejse at læse. Den her bog er grunden til at jeg bare MÅTTE tage til Bali og udforske og tage på mit eget eventyr.
 
 5. The Artists way – Julia Cameron

Jeg må indrømme at jeg ikke har læst denne bog færdig endnu, da det mere er en slags arbejdsbog du arbejder dig igennem uge for uge, med opgaver og refleksioner som løsner op for dine kreative blokeringer. Men bare efter uge 1 er der altså sket ting og sager for min motivation til at skrive og min evne til at skrive. Derfor er den på listen! Er resten af siderne ligeså inspirerende som de 50 første så er det en klar investering til bogreolen.
 

6. Elsk det som er – Byron Katie

Ja den her bog er en klassiker, og det den kan er at stille spørgsmålstegn ved de historie vi går og fortælle os selv, de begrænsninger vi sætter op for os selv. Når det sker, vil vi helt automatisk forvandle vores liv.
 

7. The secret – Rhonda Byrne

Denne bog var den aller første spirituelle bog jeg i sin tid læste. Den åbnede op for en hel ny verden for mig. Jeg kan takke min eks-svigermor for det og min første kæreste for at han absolut ikke havde lyst til at læse den og gav den derfor til mig. Den er opløftende og giver håb.

 8. Helbred dit liv – Louise Hay

Jeg har altid været fascineret af vores krop-, sind- og sjæl- forbindelse og derfor fik jeg julelys i øjnene da jeg første gang opdage denne klassiker af selvkærligheds og affirmations dronningen Louise Hay. At have et leksikon at slå op i og finde den holistisk/energetiske behandling af en udfordring/sygdom/ubalance er da en kæmpe gave.

 9. Genopfind kroppen, genopdag sjælen – Deepak Chopra

Jeg elsker faktisk alt med Deepak! Men specielt den her bog er jeg vild med. Den gør endnu mere i dybden omkring vores sjæle-krops forbindelse og hvordan vi kan skabe en krop vi elsker at bo i. 
 

10. Inner Temple of witchcraft – Christopher Penczak

Jeg elsker den her bog som jeg blev introduceret for sidste sommer. Jeg anede ingenting om hekse og magi og hvad det egentlig gik ud på. Jeg troede blot at hekse var en gang hokus pokus. Men den her bog viser den spirituelle del af det, den er ret magisk og egentlig slet ikke overnaturlig! Jeg var solgt allerede efter de første par sider. Og ved du hvad, det er kun den første bog af en hel serie. 

Jeg ønsker dig rigtig god læselyst!

Har du set jeg har en Spirituel Bogklub hvor vi tager på cafe og hygger os? Se HER
 
Nu ved du vist godt hvad du skal lave den kommende weekend ;) 

Kærligst

Nickoline 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!