Elsk Og Ej Din UsikkerhedFra jeg var 12 år, måske tidligere, jagede følelsen af usikkerhed mig. Det var min skygge som fulgte mig lige meget hvor hen jeg gik.

Men det har ikke kun været min skygge, i dag indser jeg, at det også har været og er min lærermester. Den som nu viser mig, hvad jeg skal i denne verden. Mit kald hvor jeg gerne vil heale og hjælpe andre, som også har følelsen af at blive jagtet af deres egen skygge af usikkerhed.

Jeg er stadig usikker, meget af tiden, men forskellen fra min tidligere 12 års version af mig selv og mit nuværende jeg er, at jeg ikke længere hader og trodser denne del af mig. Jeg forsøger ikke længere at lukke den ude, eller forsøger at skjule mig fra min skygge. Jeg giver den plads og forsøger at elske den del af mig. Det første jeg gør om morgenen er, at sende den del af mig selv al min kærlighed. Fortæller den med en kærlig stemme, at det er helt okay at den er der.

Vi tror at når vi viser verden denne del af os, vil den tage magten fra os. Det er langt fra sandt! Det er netop det modsatte som sker.

Paradoksalt nok, når vi giver plads til de skygger, dele af os, som vi hader mest, så er det netop at disse dele begynder at have mindre indflydelse i vores liv. Vi behøver ikke længere bruge energi på at skjule de egenskaber vi også har og som vi ikke bryder os om. Når vi viser verden vores skygger, viser vi at vi er hele mennesker og så bliver det også mere trygt for andre at vise deres skygger. Det er kun når du lader lyset skinne på din usikkerhed, at du kan begynde at blive gode venner med den. Begynd at lære dem at kende. Find ud af hvornår de har brug for at poppe op, hvor de vil hen, hvordan de ser ud, hvordan de lugter, hvordan de smager og hvad den vil sige når den dukker op.

Den er en del af dig og oprigtig, autentisk selv-kærlighed er at elske hele dig. Acceptere hele dig. Hele din personlighed, din sjæl, din genetiske aftryk. HVER ENESTE DEL AF DIG ER ELSKELIG.

Omfavn den del af dig du hader allermest med kærlighed. Fordi det er kun igennem kærlighed at vi kan løse enhver udfordring og vokse af det.

Kærligst

Nickoline

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!