10 Magiske Selvhealingsredskaber Af SorgNår livet udfordre dig (aka when life happens)

Jeg kommet ud for en stor forandring i mit liv. Tosomhed er blevet til ensomhed. Det var en stor smerte for mig at acceptere at jeg ikke længere har en kæreste. Samtidig også en gave, for så ligger alt åbent for mig og jeg kan gøre hvad jeg vil (det synes jeg nu også jeg kunne alligevel). Kærligheden er der stadig og det vil den altid være. Jeg ved at hvis det er meningen vi skal være sammen så er det meningen, og hvis ikke så er der noget andet endnu bedre derude til mig. Det giver mig ro at tænke på. Der er en mening med alt, og jo mere jeg hele tiden kan formå at være i kærligheden til mig selv og til alt andet, jo hurtige vil jeg heale mig selv og komme ovenpå igen. For hver dag der går, bliver jeg stærkere og stærkere, fordi jeg giver slip på alt i kærlighed. 

Jeg har besluttet at gifte mig med mig selv!

Jeg husker mig selv på disse 10 ting ting hver dag. Måske du også kan bruge dem i din proces.

 1. Husker mig selv på at der er en mening med alt. ” if he is the one he is the one, if not you’ve been spared” som min gode veninde Ninka sagde til mig.

2. Grounding. Hver dag går jeg ud og mærker græsset under mine bare fødder. Det giver mig dyb ro og en følelse af forbundenhed.

3. Bevæger kroppen. Jeg løber, træner styrke træning, går en tur eller lave yoga hver dag! Jeg bliver glad når min krop for lov til at udfolde sig.

4. Kontakt med naturen. Jeg er ude, måske bare et kort øjeblik, men hver dag mærker jeg græsset, føler blæsten mod ansigtet eller mærker solen varme mig.

5. Laver DNA aktivering  som får mig til at se kærligheden i mig selv.

6. Mediterer hver morgen når jeg står op. Det minder mig om min storhed og min kontakt til min sjæl, min evighed, min styrke og kærligheden.

7. Lytter til en spirituel lærer. Lige nu kan jeg godt lide at lytte til Gabrielle Bernstein, Yogi Bhajan og Stuart Wilde. Jeg har brug for at lytte til en der formår at sætte tingene i et større perspektiv.

8. Søvn og hvile

9. Elske dig selv! siger til mig selv så tit jeg kan jeg elsker mig selv mere end noget andet og uanset hvad der sker vil jeg altid være der for mig.

10. Skriver taknemmelighedsdagbog hver aften inden jeg går i seng. Minder mig om glæden ved de små ting og sætter mit fokus på det jeg har, frem for det jeg ikke har.

Knus
Nickoline

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!