Selvkærlighed Er Det Nye "Skinny"Har du lagt mærke til at vi siger det ofte, jeg siger det, du læser om det, du ved det! 

Selvkærlighed er det vigtigste i verden!

Men hvad betyder det egentlig, hvordan kan vi virkelig elske os selv?

Jeg tror, at det er en måde at leve livet på! En daglig praksis.

Min egen selv-kærligheds rejse startede med en god portion selvhad! Jeg var bange for ALT og meget usikker. Jeg forsøgte at finde kærligheden alle de forkerte steder (fordi jeg ikke var i stand til at give mig selv det)

Mit første møde med selvkærlighed var igennem meditation og sund kost. Senere Kundalini yoga!

En form for træning, der ikke handlede om at tabe kg, men om forbindelsen med mit inderste væsen.

Det hjalp mig med at føle mig centreret, kraftfuld, selvsikker og smuk.

Når vi bevæger vores krop, er vi i stand til at frigive alle de ophobede toksiner, følelser og tanker, der er stagneret indeni, hvilket er derfor det føles så pokkers godt!

Kundalini yoga førte mig til et nyt slags forhold til mig selv. I denne rejse af fuldstændig selvaccept, begyndte jeg langsomt at lære, at alt hvad jeg siger, tænker, tror, spiser, og gør, har en effekt på mig og verden omkring mig.

Fordi jeg blev så opmærksom på alt i mit liv, begyndte jeg langsomt at lægge mærke til den måde, jeg talte til mig selv på.  I stedet for at være fordømmende, begyndte jeg at frembringe medfølelse og venlighed.

I dag er selvkærlighed for mig en naturlig måde at leve på. Selv om jeg nogle gange glemmer det i en verden med stort pres og perfektion, så ved jeg altid hvordan jeg finder min vej hjem igen. Destinationen er min sande essens, vejen er selvkærlighed.

Jeg tror på, at selvkærlighed er en daglig praksis, og jo mere du omfavner dig selv og acceptere alt det, du er, jo mere bliver selvkærlighed den eneste måde at leve dit liv på.

 

Elsk dig selv! 

Kærligst

Nickoline 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!