F*ck Nytårs forsætter!Jeg tror ikke længere på at det at sætte mål og være specifik omkring det du ønsker, er den eneste måde at manifestere hvad dit hjerte ønsker! 2015 kalder på en mere feminin og let, legende energi! Nytårsforsæt holder alligevel heller aldrig.

Det hele handler om FØLELSEN!!!

Takket være Abraham Hicks og det at jeg sidste år gik igennem Lana Boss'es program "30 dages manifestations challenge", føler jeg mig så begejstret og sikker på essensen af hvad jeg virkelig gerne vil manifestere og mærker følelserne af at have modtaget allerede! I stedet for at kæmpe, arbejde hårdt, og bruge blod, sved og tårer på at opnå mine drømme.

Så i år slipper jeg endelig specifikke mål og nytårsforsæt. Ingen to do lister, ingen planer! Fordi alt dette føles restriktiv, begrænsende og kvælende for mig!

Naturligvis er det at sætte mål og planlægge nytårsforsætter smukke ritualer at gøre, men hvorfor ikke gøre det mere sjovt, let og enkel? Og blot fremkalde følelsen af at have det allerede? Indstil dig selv på essensen, vibrationen af hvad du vil og mærk det allerede nu, i dette øjeblik, lige nu og her!

Så det magiske spørgsmål er: 

Hvordan vil du gerne føle i 2015?

Jeg vil gerne føle:

  • Rigdom 
  • Ekstatisk glæde 
  • Værdighed og tilfredstillelse
  • Fjollet 
  • Frihed

Hvad med dig?

Nytårsknus fra mig til dig

Kærligst

Nickoline

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!