En Introvert Yoga Lærer

Jeg er Sensitiv & Indadvendt!

Vi danser igennem det magiske af livet, og bliver præsenteret for mange stier, som vi kan vælge imellem.

Ofte lytter vi til råd fra andre og vælger en vej som føles velkendt og sikker og som fører os til en vel respekteret destination. Men imens vi bevæger os af denne vej, føles noget helt forkert! Vores indre kompas fortæller os, at vi går i den forkerte retning.

På andre tidspunkter kommer vores ego i vejen, og den sti, der i første omgang syntes klog og fornuftig, bliver med tiden smertefuldt. Vi lider og føler os fortabte.

Nogle gange er det som om vi glemmer vores vej! Og famler rundt i blindeUanset hvilken vej vi vælger, vil vi altid blive konfronteret med forhindringer!

En af de største udfordringer i livet, jeg har mødt på min rejse er at finde min egen stemme. Jeg er stille, indadvendt og subtil. Jeg tænker i dybden og foretrækker dybe meningsfulde samtaler frem for smalltalk.

Jeg er bestemt ikke en åben bog, men jeg har millioner af ord skrevet over hele min sjæl.

Vi er alle her med et unik formål! Og efter søgen i mange år, har jeg fundet, at min gave er min historie, min rejse med alt, hvad jeg er snublet over på min vej. Så jeg er her for at dele historien om en pige, der ønskede at være mere end bare den stille generte pige! Historien om en pige, der ønskede at transformere (sig selv).

Nu er det tid til at finde din vej. Vejen der giver dig mulighed for at skabe og dele dine talenter og gaver med hele den vide vidunderlige verden!

Som du går ned ad vejen vær opmærksom på om dit indre kompas er tændt og hvis ikke, så fortvivl ikke, du vil altid lære noget på vejen!

“ I may not have gone where I intended to go, but I think I’ve ended up where I needed to be” Douglas Adams

Kærligst

Nickoline

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!