10 Dages Forårs Forbrændings Challengeforårs forbrændings challenge kundalini yoga meditation skyhøj anti aging age confidence
I anledningen af Påsken har jeg to knas lækre og sprøde påskeæg til dig. Den første er vores 10 Dages Forårs Forbrændings Challenge og den anden er en hemmelig gave der gemmer sig bag mit interview i Jagten På Sundheden web summit (men jeg kan røbe at den har noget med 30 dages yoga at gøre - og så siger jeg heller ikke mere). 

10 DAGES FORÅRS FORBRÆDINGS CHALLENGE: 

Ifølge epigenetik ved vi at forskellige madvarer kan slukke og tænde for bestemte udtryk i vores gener. Vi kan også trykke på tænd ellers sluk knappen ved hjælp af vores tanker, bevægelser og adfærd.

Psykiater John Denninger fra Harvard Medical School, har lavet et meget interessant studie på kundalini yoga og dets effekt på kroppen.

I studiet fandt man ud af at kundalini yoga kan sænke den cellulære aldringsproces med 43%.

Kundalini yoga viser sig nemlig at have en effekt på aktiviteten af enzymet telomerase. Det vil sige at aktiviteten af enzymet telomerase øges, og det er vigtigt for at kunne lave telomere.

For enden af DNA tråden sidder disse her telomere. Det er den del der beskytter dit DNA, når DNA’et replikeres, på den måde undgår vi at vigtige geninformationer går tabt. Telomererne skal gerne være så aktive og lange som muligt.

Med alderen bliver de kortere og kortere. Det er altså en stor anti-aging effekt at opnå ved at dyrke kundalini yoga!

Derfor giver det god mening, altid at have kundalini yoga med i dit personlige anti-aging program hvis du gerne vil trække 10 år fra din biologiske alder (eller rettere sagt, hvis du gerne vil ældes med ynde et som vi kan kalde AGE CONFIDENCE).

Så det er ikke for sjov når jeg siger at Kundalini yoga kan ændre dit udseende og din biokemi 🦋 

De næste 10 dage skal vi sammen lave et yogasæt som giver dig skyhøj forbrænding og virkelig er dybt vitaliserende for dit DNA og dermed har en anti agings effekt. 

Yogi Bhajan sagde at Marts måned (foråret)  er den perfekte måned at arbejde i dybden med sin forbrænding på. Her kan du slippe en masse gamle mønstre og træde ind i nyt liv, som er hvad foråret handler om. Deraf det fine udtryk FORÅRSRENGØRING. 

Mange af os har ikke behandlet vores forbrænding særlig smart. Enten har vi spist for meget, for lidt eller forkert. Det her yogasæt vil heale den måde du har behandlet din krop på igennem mange år. 

Jeg er tyvstartet på denne challenge og har allerede 5 dage i kasse, og jeg kan allerede råbe at jeg føler mig lettere på så mange måder. Samtidig med at min appetit er blevet reguleret. JEG ER FAN! 

SÅDAN GØR DU: 
Sæt video'en på hver dag og bare følg med. 

Del på instagram at du er med via hashtagget #ForårsForbrændingsChallenge

Du skal spise en frugt i slutningen af yogasættet (det er den del af yogaen), frugten skal starte med P Fx pear, peach, plum, papaya, pineapple, pomegranate (det skal være på engelsk).

Vi laver den også til yogaklassen i morgen i Århus

Vi laver yogasættet via FB live på fredag kl 11.11.    

 "The months of February and March are the periods between the end of winter and the beginning of spring. During the time, eat lots of “p” fruits and avoid eating in the evening. Combining this way of eating with doing this set every day will give you a good summer and good health, despite your age, your deficiencies and all the sins you have committed in the past."

Jeg er blevet inspireret af min Lærer Guru Jaget til at køre denne Challenge på dansk. Hvis du ønsker den på engelsk og lærer mere omkring dette yogasæt, så kan du se yderligere HER

Sat Nam
Nickoline

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!