Alicia Keys' Skønhedshemmelighed er KUNDALINI YOGA!







8132295002_6f27c77406_b.jpg








Den er god nok! Den berømte og smukke sangerinde Alicia Keys ELSKER Kundalini Yoga og bruger det som en form for skønhedspleje.

Og hun er ikke den eneste Hollywood stjerne som er hoppet med på Kundalini Yoga bølgen. Kate Hudson, Goldie Hawn, Russel Brand, Reese Witherspoon, Gwenyth Paltrow, Camaron Diaz, Orlando Bloom og super modellen Mirinda Kerr er alle fan af Kundalini Yoga. 

Som du sikkert godt kan gætte blev jeg ellevild over at høre dette fordi det bekræfter mit eget syn på skønhed og hvad jeg netop oplever at Kundalini Yoga kan gøre ift ungdommelighed, vitalitet, skønhed og udstråling. 

Jeg har personligt selv et had/kærligheds forhold til skønhedsindustrien og som du sikkert også ved var jeg af den grund tidligere medstifter af firmaet Skønhedsakademiet, sammen med min Holistiske Hud Guru Tanja Eskildsen, i håb om at ændre skønhedsbranchens syn på skønhed, fra selvhad til selvkærlighed. 

Det som er problemet med Skønhedsindustrien er at den er bygget på selvhad, kritik og en grundlæggende følelse af ikke at være god nok! Ganske enkelt fordi der er penge i det! Der er penge i at skabe en følelse i folk af at de liiiige skal have det her produkt så bliver det godt eller liiige skal tabe sig 5 kg så er du god nok eller liiiige skal have lidt botox så ser du smuk nok ud. 

Skønhedsindustrien skaber stress, afhængighed og lavt selvværd! Heraf mit had-forhold til det! 

Når det så er sagt ser jeg en stor og smuk bølge af skønhedspionærer som ønsker naturlig, holistisk og autentisk skønhed. For vores forskelligheder skal ses som skønhed og styrker frem for fejl der skal rettes. Skønhed skal udspringe af selvkærlighed og glæde. Hvor skønhedspleje ikke behøver at koste kassen og gøre skader på os, men i stedet kan gøre os sunde og glade uden det gør ondt i pengepungen. 

Jeg ønsker selv at bidrage til skønhedsbrancen med Kundalini Yoga. Fordi det gør underværker for dit udseende og det er koster ikke noget at starte din morgen med yoga hjemme på stuegulvet. 

Min nuværende Kundalini Yoga Lærermester Guru Jagat siger dette om Kundalini Yoga: 

"There's so many breaths and postures to keep the skin glowing and keep the body in a vital place, and also the mind. The pituitary gland, the pineal gland, the hypothalamus, these kind of glandular centers in the brain, those are solely responsible for the way you age. Every time you do a Kundalini Yoga Kriya, meditation, it stimulates those parts of the brain centers."

Det er ikke for sjov at jeg mener at regelmæssig Kundalini Yoga kan ændre dit udseende. Det er et faktum. Jeg ser det på mig selv og på de mennesker som kommer regelmæssigt til mine timer. Det skyldes bl.a. at hormonsystemet får et ordentlig boost, herunder pinial kirtlen. Det er pinial kirtlen som er forbundet til vores ungdommelighed og det er når udskillelsen fra denne kirtel er i top, at vores ansigt får en naturlig smuk glød.

Vi fokuserer også meget på rygsøjlen i kundalini yoga. Jeg har altid 3 min kat/ko med i mine klasser og min egn morgenpraksis fordi denne øvelse, hvor du står på alle 4 og skifter mellem at skyde ryg og krumme ryg, sætter gang i spinalvæske. En væske i rygsøjlen som kun sættes i gang når vi bevæger rygsøjlen (hvilket mange af os ikke gør pga stillesiddende arbejde). Denne væske kaldes også for ungdommens elixir og den giver næring til hjernen, de vitale kirtler i hjerne og vores nervesystem. Derudover booster øvelsen kollagen produktionen i huden. Dermed en vaske ægte skønheds og anti agings yogastilling.   

Her er mine 3 naturlige skønhedstips der ikke koster noget! 

1. Koldt bad hver morgen + koldt vand i ansigtet (sætter gang i blodcirkulationen, øger forbrændingen, giver energi og styrker immunforsvaret). 

2. Daglig Kundalini Yoga. Prøv fx min online yoga klasse gudesmuk på 20 min. 

3. God skønhedssøvn hvor du sover til afspilningen af en gong. Vi ved alle at søvn er en vigtig faktor for kroppens genopbygning og dermed er direkte forbundet til din skønhed. Hvis du vil øge effekten og kvaliteten af din søvn endnu mere kan du sætte en afspilning af en Gong til at spille hele natten på lav lydstyrke. En gong bruges ofte i kundalini yoga til afslapningen og den har en regenererende effekt på dit nervesystem og hormonsystem. På blot 2 timer kan du med en gong føle dig dybt udhvilet og genopbygget. Jeg har aldrig sovet bedre siden jeg begyndte på dette. Jeg bruger selv albummet Gong meditation for relaxation & healing af Yogi Brent på Spotify. 

Se den nye video omkring Alicia Keys Skønhedsrutine aka kundalini yoga: 









Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye Skønhedsrutine :) 

Sat Nam
Nickoline




 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!