Tør du være anderledes?Hvis du er bare en lille smule ligesom jeg, så tænker du også enormt meget over hvad andre tænker om dig, hvad de mener om det du gør og om de nu kan li' dig?

Men hvad ville du være uden disse tanker?

Sandheden er at du bruger ualmindelig meget energi når du tager udgangspunkt i om andre kan lide dig og accepterer dig. 

Så hvem ville du være hvis du ikke havde og var disse tanker? 

Forestil dig at du var fri for tankerne – ville du så: 

Turde skille dig ud, være anderledes, følge dine vildeste drømme – uanset hvad andre tænker? 

Turde stille dig op og gøre lige præcis det du virkelig brænder for, være den der står uden for flokken og starter noget helt nyt, spændende og anderledes? 

Eller får du nærmest lyst til at rende skrigende bort ved bare tanken om at stå udenfor flokken og ikke passe ind?

Hvis du vælger det sidste, ja så er det jo bare at blive der hvor du er nu – det er helt klart også det letteste, at sidde tilbage og blive der i hulen, hvor der er trygt, varmt og godt!

Men hvis du, ligesom jeg, blev træt af at sidde tilbage og bare vide at du har noget mere at byde på, du har et helt unikt budskab der bare skal spredes ud i verden! – så vil jeg opfordre dig til at gøre det. 

Nogen gange er det bare lettere sagt end gjort – for du tror du er de her tanker, du tror det virkelig betyder noget hvad andre tænker om dig og at du passer ind.

Så måske har du brug for støtte til at komme af med disse tanker og installere et helt nyt mindset? Det har hjulpet mig og derfor kan jeg også hjælpe dig med det, for nu ved jeg helt præcis hvad der skal til.

Vil du sættes fri kan du komme med på mine HOLISTISK HEALINGS WORKSHOPS – hvor vi netop arbejder med tanker, handlinger og følelser som begrænser og bremser dig. 

Læs mere HER

Hvis du tænker det er for stort et skridt, kan du også starte med at melde dig til mit nyhedsbrev – så får du en gratis gave som er mit Holistiske Transformations Kit: Terapeutisk Confidence

Meld dig til HER – det er ganske gratis

Uanset hvad du vælger så svarer dit udbytte til det du investerer – du kan også vælge ikke at gøre noget som helst og bare tænke hvad skal jeg dog bruge det vrøvl til? – Jamen så gør det..  Så kan du bare være sikker på, at du bliver siddende lige præcis der hvor du er nu  - og det er der intet galt med, hvis det da er det du vil ? ;) 

.. undskyld for at være liiiidt provokerende idag, men som min læremester Yogi Bhajan sagde kan du kun løfte andre ved at: Poke, Provoke, Confront, Elevate

Kærligst
Nickoline

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!