HJÆLP! Jeg er sensitiv! + Hvordan du forvandler usikkerhed til tryghedIgennem mit kendskab til kundalini yogaen og chakrasystemet har jeg lært rigtig meget omkring min egen energi og energien omkring os.

Det er svært for mig at forstå hvordan vi kan leve livet uden at være opmærksom på den intense energi, på grænsen af angst, vi lever i. Og uden at have redskaber til at klare den stress, overlevelse og angst den her tid bringer med sig. 

Energien lige nu kan være så intenst og udfordrenden, at uden de rette spirituelle/energetiske redskaber i førstehjælpskassen, kan det slå os helt omkuld. Kan du nikke genkendende til det?

Nu skal du høre godt efter, selvom jeg vil fortælle dig det her igen og igen, indtil det lander:

DIN Sensitivitet er en TOTAL GAVE! 

Jeg er selv en meget følsom person. Jeg føler tingene dybt. Og jeg ved, hvordan det føles at være ny på den spirituelle/energetiske vej og føle sig som et stort usikkert rod, fordi du MÆRKER aaaaaaaalt så intenst. Tro mig - jeg forstår. Os følsomme sjæle en meget interessant flok ;)

Så jeg vil minde dig om to VIGTIGE ting! 

1. Du er ikke alene! Mange har det præcis som dig, inklusiv mig selv.

2. Det er en GAVE at være så sensitiv og medfølelde som du er. 


GAVERNE VED AT VÆRE SENSITIV:

  • Du har en fantastisk evne til at leve dig ind i hvad andre går igennem, det gør dig til en VILD støtte for andre. En klippe de føler de kan læne sig op ad når livet serverer lidt større mundfulde. 
  • Fordi du er så god til at lytte og være nærværende har du potentiale for at være en god vejleder, coach, healer eller mentor
  • Du kan gøre en kæmpe forskel for verden, med dit empatiske hjerte og din skarpe intuition
  • Du har en kniv skarp intuition som altid kan guide dig på rette vej (Hvis dit solar plexus vel og mærke er i tip top, så du tør stole på din indre guru. pst lær at styrke Solar Plexus lige HER ).

Nummer 1 redskab enhver sensitiv sjæl bør kende til at forvandle usikkerhed til tryghed & power:

Du lærte som sagt i sidste uge, her på bloggen, at dit 3. chakra, altså solar plexus, har en enorm betydning for hvordan du trives i livet som sensitiv. Specielt hvordan dine relationer påvirker dig. 

Det er sådan at vi jo som sensitive mærker ALT og netop dette chakra tager sig af dine følelser. Du kan altså nemt have et overfyldt og blokeret solar plexus når du er senstivit, simpelthed fordi du ikke når at fordøje alle de indtryk du møder, følelserne lagres her. Derfor er nummer 1 redskab AT FØLE DET DER SKAL FØLES!. For kun sådan kan de blive forløst. Det er en del af processen. 

DERFOR: drop alt hvad du har i hænderne lige nu, alle de andre hjemmesider du har åbnet op for, facebook, instagram .. 

Drop ALT og bare VÆR med dig selv lige nu.  FEELING IS HEALING

Angst og usikkerhed er blot uforløste følelser. Så stop med at tjekke ud og tjek ind i dig selv. 

Mærk det, føl det, træk vejret med det. Helt nede i maven, 3 gange. 

Tre dybe åndedræt med fuld opmærksomhed er den hurtigste og nemmeste måde at ændre hele din energi på! 

Rigtig god fornøjelse

Kærligst
Nicoline

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!