Kundalini Yoga & Rejse 

Ifølge Yogi Bhajan, kundalini yogaens mester, skal du committe dig til at praktisere kundalini yoga hver dag! Et helligt, stille og rolig sted før solopgang.

Så vidt muligt gør jeg det som foreskrevet. Men jeg er kun et menneske, og jeg er kundalini yoga lærer. Det kræver at jeg rejser rundt for at undervise i teknologien.

Men yoga handler ikke kun om den fysiske del, stillingerne. Yoga handler om at være i stand til at være i nuet, observere og tage kontrol over sindet. Det handler om at være groundet, forblive fredfyldt, dog vågen og tilstede Og grunden til, at vi praktiserer disse ting er, at vi så kan anvende dem i vores hverdag.

De sidste par dage har jeg rejst fra Pai, til Chaing Mai, til Bangkok, til Ho Chi Mihn til Phan Thiet, tilbage til Ho Chi Mihn og derefter til Singapore og til sidst Bali. Jeg fandt ud af at det var udfordrende for mig, at holde mig til min yoga praksis, mens jeg rejste. Men jeg tror, at med disse udfordringer, får vi virkelig chancen for at komme dybt ind i vores yoga rejse og vokse! At vælge at være en rejse yogini for nu, giver mig mulighed for at udforske forskellige sjove steder hvor jeg kan dyrke yoga (studier, natur, strande ect.) Og ikke så yoga venlig steder, som vandrehjem, hoteller og byer der aldrig sover. Hvert sted har en mulighed for at omfavne min yoga praksis.

Jeg bliver ved med at rulle min yoga måtte ud, hvor jeg end kommer hen. Alt det der skal til, er at bruge et øjeblik på at tune ind og forbinde med mit indre. Og det giver mig styrke til at byde dagen velkommen med kærlighed og taknemmelighed.

Her er nogle interessante (sjove) steder hvor jeg på det sidste har dyrket yoga:

I et privat hotelværelse (jeg forsøger at undgå sovesale og værelser hvor jeg er nødt til at dele) i Ho Chi Mihn, Vietnam, i mens 100vis af motorcykler passerede forbi hvert minut, og bygningen vibrerede pga de mange festligheder som foregik nedenunder på baren.

På stranden i Koh Lanta i Thailand, foran strandbarer, hvor tjenerne får opfyldt deres dagens underholdning. Og nogle nysgerrige tysk mand får deres nysgerrighed tilfredsstillet.

Meditation i junglen ledsaget af røde bidende myrer og myg. Tja, alle, inklusiv insekter, elsker yoga!

Sammen med 5 fantastiske mennesker, hver morgen i 11 dage under min kundalini yogaretreat. I selskab med en højt rystende hane som chantede med under det meste af undervisningen. (og forresten, så lyder hanerne i Thailand en smule retarderet), og en hund som sluttede sig til os under meditations delen.

Men det hele ender virkelig ud på en ting: at lære at sidde på din måtte overalt! Og hvis du formår at være til stede og rolig lige meget hvor du er, så kan du klare at være i en hvilken som helst situation i dit liv.

Hvilke udfordringer står du ansigt til ansigt med i din yoga praksis og hvad kan du lære af temaet?

Ha' en vidunderlig (ferie) dag! Jeg vil gå på opdagelse på Bali nu!

Kærlighed

Nickoline

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!