7 Dages Bali Essens Retreat

21-27 OKTOBER 2024

Skab kontakt til din essens og lev et liv med boblende lykke, selvtillid og dyb mening med livet

BaliHjem
bali retreat nickoline vicktoria

På 7 dage guider jeg dig igennem et meningsfuldt og transformerende kundalini yoga og essens retreat som vil kalde dig hjem til din sande essens. I de smukkeste naturomgivelser vil du for alvor forbinde dig med den du virkelig er, med dine dybe ønsker, drømme og passioner. Tæt på havets brusen og med yogaen som din katalysator vil du få større adgang til din knivskarpe intuition, kreativitet og lyst til at folde dig selv ud og lade din indre eventyrlysten tage sin plads

Med denne stærke forbindelse til din essens kan du let lade sjælen udtrykke sig og så slipper du for den der følelse af at livet ALT FOR OFTE byder på udfordringer der tager pusten og modet fra dig. 

Din kontakt til din essens bliver gradvist skarpere og skarpere, jo mere du begynder at give dig selv opmærksomhed, kærlighed og lytte til din intuition. Fra det ståsted vil du have større selvtillid, trives meget bedre, føle sommerfuglene baske rundt i maven og have en dyb tryghed i den du er. Det vil være dig der har tryllestaven i egen hånd ift. dit liv.

Dine redskaber på forløbet bliver din krop, dit dybsindige sind og kærligheden. Vi arbejder med at få implementeret den lettere svævende spirituelle visdom ned i kroppen, og ind i livet igennem yoga, meditation, dagbogskrivning og natur. 

Jeg vil undervise dig i at komme tilbage til din kerne og tage dig i hånden og guide dig igennem, trin for trin her på gudernes ø vil du føle dig inspireret og ustoppelig.

Hvis du føler en sjælelig tiltrækning til dette, så er det mit løfte at tage dig under mine vinger, og vise dig den magiske rejse HJEM.  

Den indre og ydre REJSE TILBAGE TIL DIN kerne, BOOSTER DIN LYKKE, SELVVÆRD OG Magnetisme.

Dette Retreat er til dig der er overbevist om at der må være noget mere til det her liv! Til dig der længdes efter eventyr og lykkebobler i blodet. Dig der drømmer om at kalde dig selv HJEM. 

Min mission er at du vil stå tilbage med en følelse af at være kommet hjem i din kerne.  

Have dyb kontakt til dig selv. Din intuition, din sjæl, din ægte essens. 

Det giver dig en magnetisk udstråling, lethed, nydelse og skyhøjt selvværd.

Når du lever ud fra din essens giver du slip på den du ikke er og på utilstrækkelighed, frygt, angst, usikkerhed og følelsen af hele tiden at blive trådt på. 

Men er det ikke også tid til, at du bevæger dig hen mod dine vildeste, mest begejstrende, nydelsesfulde drømme? Tid til at pleje dit vilde, blide, feminine selv! Og mere end noget andet, er det tid til at heale dig selv på en måde, kun du kan og ved, hvordan man gør. Det er tid til tage tryllestaven i egen hånd. 
Redskaberne jeg overleverer til dig på dette retreat har støttet mig i at jeg kan leve af min passion, rejse jorden rundt og leve i kærlighed og nærmest ekstase med min fantastiske soulmate! 

Jeg serverer det for dig i lækre små bidder på de 7 magiske dage vi har sammen i Bali paradis. 

357139887_752136523587887_4037950819412879800_n

✩ R E T R A E T   P R O G R A M M E T  ✩ 

DAG 1 Destiny Enhancement 

Denne dag handler om udstråling, magnetisme, vores lys - at gå din DESTINY VEJ. Det som kundalini yoga kan og det som jeg specifikt har brugt den til er, at aktivere dit lys og støtte dig i hvordan du skal bruge det. Det er nemlig et globalt problem at vi ikke TØR stråle. I det kvindelige limbiske system ligger det i vores nervesystem at vi skal passe på at være for strålende, og vise os for meget frem. Det er derfor vi skrumper og ikke lever på den udfoldende måde, fordi vi igennem historien blev straffet eller endda henrettet når vi gjorde det. Så det kræver energi at handle på en anderledes måde som ikke naturligt at programmeret i os. Det er her Kundalini Yoga kommer til undsætning. 

DAG 2  AKTIVER GAVERNE FRA DIN BLODLINJE  

Healing af dit selvværd ved roden igennem kontakt til dine rødder. Dine gaver fra din formødre er lagret i dig. Det samme er deres smerter, blokeringer, usikkerhed, tvivl og sår. Mønstrene igennem flere generationer vil gå igen og igen og påvirke dit selvværd, indtil det rammer den modige kvinde, som er klar til at heale og bryde det. Den kvinde er DIG. Denne healing kan ændre ALT i dit liv

DAG 3 SJÆLENS SANG: Mantralogi

Dyk ned i teachings som dækker over dit livs rytme og sang. “don’t get lost in the song of the pain you’ve left for incarnations”. Brug lyden, rytmen og medicinen mantraerne holder, til at cleare denne smerte som bremser dig i at folde dig ud og træde ind i dit lys. Du aner ikke hvor dybt disse lyde kan gå ind og aktivere dine kirtler i hjernen som herfra vil vende tilbage til sin mest balancerede tilstand. Lær hvordan det at elske lyden af din egen stemme kan ændre hele opfattelsen af din virkelighed.

DAG 4 Selvhealing, Selvhypnose & Selvterapi

Fremtidens terapi er selvterapi. Her er det slut med at være afhængig af at andre skal “fixe” dig. Du er nemlig din helt egen terapeut og healer. Med kundalini yoga, lærer du hvordan du kan gøre dig fri af dine udfordringer, traumer, blokering. Det som er problemet er, at vi lærer at vi skal finde svarerne udenfor os selv og det gør os kraftløse, usikre og tvivlende. Og det koster enorme mængder (livs) energi! Der er penge i ikke at vide hvor meget kraft du har indeni til at heale dig selv og gøre dig fri. Den sandhed vil fx medicinal industrien ikke have frem. Heller ikke modeindustrien. Her skal vi sammenligne, passe ind, være med på moden og konkurrere. Ellers er vi ikke gode nok. "Hvem bærer denne kjole bedst? Rihanna eller Beyonce?" Se bare hvordan det er direkte hypnotisering ind i en sammenlignings tankegang. Her dykker vi dybt ned i den utrolig stærke teknik Yogi Bhajan har givet som er selv- psykologi. 

DAG 5  THE FREQUENCY OF LOVE: Dit livs kærlighed

Dette modul handler både om hvordan du kan åbne dig op for ægte kærlighed, heale gammel hjertesorg, elske dig selv endnu dybere. Og ikke mindst tappe ind i det livet handler om, THE FREQUENCY OF LOVE. Hjertechakraet er det mest magnetiske, tiltrækkende og beskyttende du har. Når du formår at leve ud fra det, bliver din drømme lettere til en realitet. Du åbner op for mere kreativitet, dybere relationer og ægte kærlighed.

DAG 6 Rigdom & Victory

Den største hemmelighed bag succes i din business er at VÆRE DIG SELV. Men det kan være lettere sagt end gjort, derfor har alt det vil har lavet indtil nu på essens retreatet når du kommer til denne fase tydeliggjort overfor dig selv hvem du er og hvordan du træder endnu mere ind i dig selv. Nu skal vi arbejde med at blive stærke nok til at være så lysende, succesfulde, smukke, unikke og intelligente som muligt. Vi er alle programmeret til at udstøde de folk som tør være sig selv, så det kræver mod at komme over den dybe frygt.

DAG 7 SADHANA - Din Daglige Praksis 

Jeg kan kun sige at der sker noget meget magisk og dybt indeni dig når du praktisere kundalini yoga på en daglig basis. Det er HER transformationen sker. Det er det der vil give dit liv stabilitet og aktivering af din egen styrke og kontakt til din kerne. Din praksis er noget helt specielt du har med DIG. Det er her du møder dig selv. Du bliver selv ekstraordinær, fordi du har den her dybde af praksis i dig! DYBDE er det vi mangler her på jorden, der er nok overflade, glansbillede og snik snak. Efter 8 ugers regelmæssig praksis ændre hjernens grå masse sig permanent. Efter dette retreat har du allerede 1 uge under huden, så just keep going. 

KUNDALINI YOGA - ESSENS ALIGNMENT OG SELVVÆRDS BOOSTER

Kundalini yogaen vil være fundamentet for dette retreat fordi du igennem denne holistiske teknologi renser dybt ud i gamle overbevisninger, programmer og mønstre som ligger og ulmer i underbevidstheden og som er en af dine uvidende grunde til at du saboterer dig selv. Kundalini yogaen og meditationerne er magiske, de tillader sind og krop at føle sig trygge og frigive stagnerede følelser fra kroppen i et sikkert miljø, så næste gang du står over for en udfordring eller trussel har du alle de redskaber du behøver til at tage udfordringen op, se det bedste i den og med nok praksis vil frygten fylde mindre og mindre i dit liv. Det vil være kærligheden der tager styringen og frygten kan få lov at sidde på bagsædet.

Samtidig bruger vi Kundalini yogaen til at skabe en bedre kontakt til din essens, styrke intuitionen og dermed forbedre din evne til at lytte til din indre stemme. Så du altid ved hvad der er det rigtig for dig og undgår at blive overvældet, i tvivl og stresset.

Kundalini yogaen er en blid og behagelig måde at arbejde med dig selv på.

Det er ren terapi på den kærlige måde.

Du behøver ikke vide hvad din udfordring eller blokering er, kundalini yogaen finder helt selv frem til dét der skal forløses og det der skal styrkes. Det er såre simpelt. Du skal bare give slip og læne dig tilbage i tillid til universet og denne ældgamle teknologi.

Kundalini yogaen har ændret min måde at leve mit liv på, så jeg nu lever i takt med min sande essens, hvor livet bare føles lettere, frier og mere magisk. Det ønsker jeg også for dig!  

Essensprogram+intuition+essens+kundalini+yoga+program+online+nickoline+camille+meditation+yoga+selvværd+selvtillid+mantra+hjem+til+dig+selv+din+kerne+yogi+business+manifestation+penge+parforhold+soulmate+eventyr+magi+bali+yogaretreat (4)

SÅDAN FOREGÅR BALI EVENTYRET

29c1c94ef1221a9eeef6952e6c465bd9

Dag 1: Ankomst dag, velkomstcirkel, aftensmad og Destiny Enhancement kundalini meditation

Dag 2: Kundalini yoga, morgenmad, Healing af din blodlinje, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini mantra meditation. 

Dag 3: Kundalini yoga, morgenmad, Mantralogi, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 4: STILHEDSDAG: Kundalini yoga, morgenmad, Denne tids medicin, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 5: Kundalini yoga, morgenmad, The frequency of love, frokost, egen eventyr, aftensmad, kundalini meditation. 

Dag 6: Kundalini yoga, morgenmad, Dharma, victory & rigdom, frokost, egen eventyr, aftensmad, Fuldmåne Ceremoni. 

Dag 7: Solopgangs bådtur med Ketut og de lokale fiskere, Kundalini Yoga, morgenmad, afskedsritual.  

 

Obs der kan forekomme ændringer i programmets rækkefølge og indhold, da vi går hvor energien fører os.

Det er en rigtig god idé, at ankomme en dag eller to før retreatet starter. Da du muligvis kan være ramt af jetlag.

Vi starter kl 16 den første dag og slutter senest kl 11 på den sidste dag. 

5 Årsager Til At Du Vil STOR ELSKE Dette Retreat:

1. Bali er magisk, i 2014 tog mit knuste hjerte den beslutning at rejse til Bali for at finde mig selv igen. Allerede da jeg trådte ud ind i lufthavnen mærkede jeg Balis varme, både fysisk men også hjertevarmen og åbenheden. Jeg følte mig hjemme. Jeg havde egentlig blot tænkt mig at blive en måned, men én måned blev hurtigt til to. Jeg var opslugt af den magi som fandt sted her. Jeg vidste at dette sted ville blive et sted at vende tilbage til igen og igen. Et sted jeg havde lyst til at dele med så mange søgende væsner som muligt. Bali kan ikke beskrives med ord. Det skal opleves med hele hjertet og kroppen.   

 

2. Du kommer til at bo midt på stranden hvorfra man kan snorkle. Forestil dig at vågne op til lyden af den strømmende flod, og naturens beroligende lyde. Kunne finde ro og fred i sjælen. Kunne ligge og læse ved poolen eller tage en tur i bølgernes blå så tit du ønsker. 

3. Kundalini yogaen kan forvandle dit liv, det er i hvert fald min erfaring. Da alt så mørkest ud i mit liv fandt jeg styrke og mod i yogaen. Uanset hvad der skete ville jeg altid have min yogamåtte at træde ind på. Som et trylleslag transformerede yogaen min sorg til glæde og mit hjerte blev rørt gang på gang af dens magi. Jeg vil lære dig at anvende yogaen som en fast det af dit liv, så du kan høste dets magiske dråber hver evig eneste dag.
 

4. Du vil få tid og ro til at MÆRKE  Jeg kender ingen bedre måde at åbne op for sjælens stemme end i ro, natur og høje doser yoga og meditation. 

 

5. Du vil opleve eventyr og magi, Hvis paradis på jorden findes, så må Bali være dette sted. Her er der plads til både eventyr og livsnydelse. 

098

Life in Amed

Ligeså vigtigt som der er at det indre er i orden, er det også vigtigt med det ydre. Derfor har jeg besluttet at afholde retreatet i de lækreste og mest nærende omgivelser.

Hotellet vi skal være på ligger på stranden i byen Amed, Balis Nord-østkyst. Hotellet er bygget op i små hytter og en stor hytte med egen saltvandspool kaldet parfume haven pga de mange skønne blomsterdufte. Det er vigtigt for mig at du føler dig forkælet og næret så du bliver ladet godt op under opholdet.

Amed er mindre kendt end fx berømte Ubud og Kuta hvilket betyder at stedet stadigvæk er uspoleret og i takt med sig selv. Her kan du trække dig tilbage fra turisme og nyde. Der vil være rig mulighed for at gå på eventyr i landsbyen med de smukke rismarker, eller langs vandet. 

Den tilknyttede yogasal ligger også på selve hotellet og herfra er der udsigt ud til vandet så yogatimerne bliver både ren fryd for øjet og sjælen.

Der er også mulighed for massage og spa behandlinger til rigtig gode priser på spaet ca. 10 min fra hotellet. 

Maden bliver serveret på hotellet og er lækker vegetarisk glutenfri, mælkefri og sukkerfri så kroppen kan få så ren og næringsrig kost som muligt.

IMG_4318

"Når Alt Andet Fejler Lad Din Essens Være Din Guide" Nickoline Vicktoria

 

OK, jeg var solgt allerede ved Bali, gi' mig detaljerne for tilmelding!

Retreat Information

Dato: 21-27 october 2024

Sted: Life in Amed

Mad: Vegetarisk (sukkerfri, glutenfri og mælkefri). Vegansk ved forespørgsel. Fisk er også muligt.

 

Retreatet indeholder:

✔ 3 sunde vegetariske måltider pr. dag.

✔ Kundalini Yoga hver morgen kl. 7-8.30 ved Aurora

✔ Kundalini Undervisning/workshop + Gruppe deling hver dag kl. 10-12 ca

✔ Kundalini Blid Yoga + Mantra Meditation kl. 20-21.30 

✔ Overnatning, (du deler værelse med én anden deltager).

✔7 dages og 6 nætters logi 

✔ Solopgangs bådudflugt den sidste dag (mulighed for at se delfiner og lysende plankton)

✔ Transfer fra lufthavnen TIL Life In Amed (ca 2.5 times kørsel), du aftaler og står selv for hjemkørsel.

NB Indeholder ikke flybillet eller rejsefo

IMG_2352

Når Vi Forsømmer Vores Sande Essens, Er Vi Så i Virkeligheden i Live? ...

Eller Er Vi Simpelthen Blot i En Tilstand af Overlevelse?

PRIS

Din investering for et 7 dages yoga retreat og undervisning, er kr. 15.000 inkl. moms  PLUS du får adgang til alt vi lærer online; kundalini videos, meditationer du kan lave når du kommer hjem.

 

MELDER DU DIG TIL SENEST 1. JUNI SPARER DU 1000kr pr billet.

 

....EN OPLEVELSE FOR LIVET, DU ALDRIG NOGENSINDE VIL GLEMME. 

Tilmelding og betaling:

Tilmelding sker via mail på: info@satnamacademy.com

Det med småt: 

OBS De 4 sidste Bali Retreats blev fuldt booket. Så vent ikke for længe med at reservere din plads.

Ved tilmelding: 

Ved tilmelding betales det fulde beløb. Din tilmelding er bindende!

 

Afbudsbetingelser: 

Din tilmelding til retreatet er bindende. Ved egen afmeldelse refunderes beløbet ikke. Beløbet refunderes ej heller ved udsættelse grundet COVID-19. Din plads kan dog nemt afdrages til en anden du kender eller en som står på ventelisten uden det koster ekstra. 

 

Du løfter den lokale økonomi ved køb af dette retreat:
Når du tilmelder dig dette retreat investerer du ikke blot i dig selv og din egen fremtid men du stimulerer også det lokale samfunds økonomi i Amed. “Life in Amed” ejeren Sarah, som til dagligt bor i San Fransisco, tog til Bali for over 20 år siden og blev forelsket i stedet Amed, med sin charme og mindre tourisme. Her byggede hun resortet og har ansat 23 lokale Balineser som ELSKER deres job lige fra have pasning til madlavning og servicering. De sødeste mennesker som altid er så taknemmelige når de får gæster.

 

Send  mig en mail på info@satnamacademy.com

for at sikre dig din plads.

Nickoline Vicktoria

baliUbud

Nogengange må vi tage ud i verden for at finde ud af, at det liv vi lever er det liv vi altid har drømt om. Den person vi er blevet til, er den vi altid har været. Dybt nede i sjælen. Når alt facade, press, præstation, kontrol, forventning og frygt har fået plads så det kan slippes, transformeres. Når hjertet får lov at bestemme og sjælen for lov at vise vejen .. Når vi ikke længere er bange .. Når verden ikke længere er stor og skræmmende .. Når vi tør udleve det vi er sat her til at gøre .. Når vi ikke længere behøver flygte fra livet ,, når vi ikke længere behøver dulme med stimulanser ., når vi er os. Når jeg er mig og du er dig. Og når vi passer på hinanden. Hver gang jeg kommer hjem fra Bali er det ikke som en helt ny person., jeg kommer hjem som MIG, fordi jeg har fundet hjem til mig selv!

Hvis du kan mærke dette rører på noget i dig kan du komme med på Retreatet, som har den mission at arbejde intenst med din egen følelse af at være kommet hjem ved at styrke din forbindelse til din ægte essens!

Det siger tidligere Deltager på Bali Retreatet:

16681947_1242529189168495_7897228329502439349_n

"Jeg er lige kommet hjem fra Bali, hvor jeg deltog på Nickolines yoga retreat feb 2018. Jeg sidder med en følelse af at være mere hjemme i mig selv end jeg før har været. Mine omgivelser er de samme, men der er noget anderledes inde i mig. En blanding af det dejlige sted vi boede, Bali's varme sol, Kundalini yogaens magi og Nickolines milde væsen og dygtige guidning, har givet mig et kærligt skub tættere på mine drømme og den jeg gerne vil være. Det lyder måske som hårdt arbejde, og det var det også indimellem for de ømme arme, men ellers var det som om ændringen skete indefra- uden tvang og asen og masen. Det har været en oplevelse uden sammenligning og en gave jeg har givet mig selv, som jeg tror på, at jeg vil blive ved med at få glæde af. Jeg ved stadig ikke om der er en mening med alting, men jeg er taknemmelig for at jeg fulgte min intuition og bookede en plads, for der var helt sikkert en mening med at jeg skulle med til Bali med Nickoline og en masse andre søde mennesker. Af hjertet tak for en vild oplevelse Nickoline" Rikke Kjær

 

"Jeg deltog i Bali Retreat februar 2018 og det var intet mindre end fantastisk! Nickoline havde fundet den skønneste oase med pragtfulde omgivelser til afholdelse af retreatet, og man følte ro indeni med det samme. Med kombination af morgenyoga, formiddagsklasse og aften-meditation skabte Nickoline den helt rigtige åbning til kroppen og sindet, så man fik fuldt udbytte af det hele. Nickoline er en fantastisk underviser med sin rolige og blide fremtoning og med god vejledning til de enkelte øvelser og mantraer mv. Jeg tog med for at få inspiration og ro til en ny begyndelse i mit liv, og jeg kom hjem med ikke blot det, men også med en ny selvindsigt og frem for alt selvkærlighed, som jeg aldrig tror jeg har følt før. Jeg mærkede indre og ydre styrke og blevet meget rørt flere gange under opholdet. Det var det hele værd- og mere til. Jeg kan kun ønske for alle, at de må få lejlighed til at deltage i fremtiden.” Pia Jensen

 

"Jeg er lige kommet hjem efter yogaretreat på Bali. Det har været helt fantastisk.
Det er en hel pakke du får her - Et dejligt hyggeligt hotel med fine værelser, hyggelig, duftende have,
fin pool og endnu en pool med saltvand. Lige ned til stranden, hvor der kan bades og snorkles ved koralrev, og hvor fiskerbådene ligger på stribe. Den dejligste sunde mad med friskpresset frugtjuice til alle måltid her. Alle de mennesker du møder er søde, venlige og hjælpsomme og balineserne oser af god tid. At lave yoga i disse omgivelser har været en stor oplevelse og en lise for krop og sjæl.
Bali er det perfekte sted til sådan en retreat, fordi du i tilgift møder mennesker som inspirerer til at tænke over vores måde at leve livet på her på vores breddegrader. Der har været en god afveksling af yoga/meditation/undervisning og fritid. Masser af input fra Nickoline, som bare har styr på sit stof, tid til deling af oplevelser i gruppen og fritid til sol, badning og ture ud af huset. Det har været superdejligt at lære nye mennesker at kende og som gruppe at dele alle disse oplevelser. Nickoline og retreatet får de bedste anbefalinger af mig. Den bedste gave, du kan give dig selv." Marianne Bunch 

 

"For mig har de 14 dage retreatet varede uden tvivl været en kæmpe dealbreaker for resten af mit liv. Jeg har i nogle år været temmelig bevidst om, at livet efterhånden oftest førte an og at det sjældent resulterede i mit ve og vel, men bevidstheden betød imidlertid ikke jeg besad redskaberne til at ændre denne tilstand for mig selv. I dag, kun ca. 2 uger efter retreatet sluttede, kan jeg allerede mærke en kæmpe forskel. Mit selvværd har fået et ret så stort nyk opad og jeg er i stand til at mærke mig selv og mine egne behov i langt højere grad, end jeg nogensinde har været før. Jeg er klar over min personlige udvikling hverken stopper eller er fuldført med yoga retretets afslutning, men det har helt klart fået den bedst tænkelige start.  Heldigvis lyttede jeg ganske kort til mig selv, for lidt over et halvt år siden, da jeg meldte mig til dit retreat, og det kommer jeg aldrig nogensinde til at fortyde. Af hjertet tak!" Cecilie

 

"Jeg har deltaget på et af Nickolines yoga retreats på Bali i februar 2017. Jeg havde fået anbefalet turen af en veninde, og jeg var egentlig ikke helt klar over hvad jeg gik ind til. Indrømmer at det nok var varmen og Bali som trak mest i mig midt i en dansk vintertid, og så kunne jeg vel nok dyrke lidt yoga, når jeg havde lyst :-)
Jeg skal love for at jeg blev klogere. Allerede ved den første yogaklasse kunne jeg mærke at der skete noget med mig.  Jeg fik en kontakt til mit indre, som jeg vist ikke havde besøgt i meget lang tid. Det blev hurtigt klart for mig, hvor meget viden Nickoline har om krop og sjæl, og jeg følte mig helt tryg ved at følge hendes kyndige vejledning og formidling af kundaliniyogaens tusindårige visdom, og selv om nogle øvelser virkede mystiske, kunne jeg præcis mærke den effekt og formål som Nickoline så fint fortalte nøje til hver øvelse. Jeg har efterfølgende dyrket yoga hver eneste dag, og har stor glæde af Nickolines essensprogram. Jeg siger aldrig mere at jeg dyrker yoga, hvis jeg har lyst - nej jeg kan slet ikke lade være. Tak Nickoline, og de andre skønne mennesker som deltog. Det var en oplevelse for livet"
Heidi Troelsen

 

"Kære Nickoline
Jeg vil endnu en gang takke dig af hele mit hjerte for retreatet på Bali. Det er svært for mig at finde ord for, hvor helt fantastisk en oplevelse, det var. Magisk. Transformerende. Som at finde hjem. Noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Og mere til. 
Du og holdet, hotellet og de sødeste tjenere, maden, havet, duftene, lydene og ikke mindst yogaen - det hele blev til en helhed, som er blevet et pejlemærke for mig: så godt og sødt og rigtigt kan livet føles. 
Jeg holder stadig fast i de daglige meditationer og mærker med spændt forventning hvordan de er ved at forandre mit liv i positiv retning, indefra og helt blidt. Alle burde tage på den rejse ♥️🔆😍  Kh Lene"

 

"Bali Retreatet er en af de bedste oplevelser jeg længe har givet mig selv. Det var et meget stor beslutning at tage afsted, men jeg er så taknemlig for, at jeg valgte turen. Kundalini yoga og meditation var helt nyt for mig, og allerede de første dage kunne jeg mærke der skete noget inde i mig. Vi boede i de skønneste omgivelser og fik virkelig mulighed for at komme helt ned i gear og mærke ting i min krop, jeg i min hverdag ikke formår. At være en del af en gruppe med forskellig bagage gav en anden dimension til opholdet, og jeg blev virkelig udfordret både på det sociale plan men også det at være alene og mærke mig selv igen, det sætter jeg stor pris på. Jeg følte mig så tryg og rolig hele turen og efter jeg er kommet hjem, ville jeg ønske jeg havde mulighed for at tage afsted igen. Jeg har efterfølgende deltaget i Nickolines programmer og så meditere jeg hver morgen, da jeg virkelig føler, at det giver mig ro og et pusterum i min hverdag. Jeg er så glad for at jeg blev introduceret til Nickoline, og kan varmt anbefale hende og hendes arbejde. Hun er rolig, jordnær og så følte jeg, at hun gjorde sådan at ingenting var ubehageligt eller pinligt at dele eller gøre undervejs, hvilket jeg virkelig havde behov for. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at tage afsted! Tusind tak til dig Nickoline! <3 " Maria Kristensen

Q & A  - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

40c23fbcefaf75efe93c705f4d85ad96

Hvem Er Dette Retreat For?

Dette er et 7 dages retreat specielt designet til dig, der brænder for at forbedre alle områder af dit liv og derigennem inspirere andre blot ved din autentiske tilstedeværelse i din kerne.

Uanset om du er interesseret i at lære om energi, selvhealing, yoga, og essens eller endda inspirere andre, vil dette program støtte dig i at forvandle dit liv og forbinde dig med din kerne for at kunne aktivere dit fulde potentiale og træde ind i dit lys.

Og når du opgraderer din energi, vil du være en fantastisk energi healer, hvilket betyder, at du besidder de færdigheder der skal til for at skabe varige forandringer i dit liv (og i andre folks liv, også hvis du ønsker dette). Den eneste måde vi kan hjælpe andre på at ved at inspirer og være tro mod os selv og vores kerne.

 

Hvordan Er Dette Retreat Anderledes Fra Andre? 

Essens Retreatet er helt unikt, det er meget kraftfuldt, intenst og hjerteåbnende program du ikke finder andre steder.

Dette program er resultatet af over 10 års opdagelse, optimering og erfaring med bogstaveligt 1000vis af studerende. Det er interaktiv, begejstrende og livstransformerende.

Du vil nyde godt af en unik adgang til mine teknikker og kraftfulde selv-coaching opgaver. Og du vil opdage, hvordan du kan hjælpe andre ved at arbejde med dig selv først. 

 

Hvad Nu Hvis Jeg Ikke Er I Stand Til At Være Med Til Alle Yoga Klasse og Undervisning? 

Hvis du nu risikerer at blive syg eller bare har hårdt brug for en hvile dag er det helt ok. Jeg anbefaler dig selvfølgelig at være med til det hele for at få fuldt udbytte, men jeg vil ikke blive sur hvis jeg ser dig ligge og slikke sol på stranden med din ynglings bog i favnen. 

 

Hvad Inkluderer Retreatet Ikke? 

Retreatet inkluderer ikke rejseforsikring og heller ikke flybillet. 

 

Kan Jeg Være Med Selvom Jeg Aldrig Har Lavet Kundalini Yoga? 

Ja det kan du. Kundalini Yoga er for alle. Det eneste krav er at du skal kunne trække vejret. Kan du det, kan du også lave yoga. På retreatet vil yogaen være på begynder niveau og langsomt bygge op så du kan mærke en udvikling i løbet af de 10 dage med kundalini yoga.  

 

Hvordan Kommer Jeg Til Amed?

Det tager ca. 3 timer i bil fra lufthanen (alt efter trafikken) i Denpaser til Amed i taxa. Jeg og hotellet hjælper dig med at komme sikkert fra lufthavnen og til Life in Amed. En Chauffør fra hotellet vil vente på dig i lufthavnen og tage dig sikkert videre til retreat stedet. 

 

Hvad Nu Hvis Jeg Vil Komme En Dag Eller To Før?

Så skriver du blot en mail til søde Sarah som ejer stedet at du ønsker at booke en nat før retreatet. Hendes mail er lifehenna@hotmail.com

 

Hvad Skal Jeg Gøre Hvis Jeg Har Flere Spørgsmål?

Du sender en mail til info@satnamacademy.com med ALLE dine spørgsmål det vil glæde mig at høre fra dig.